Grupper
Bestill
Facebook
Hjem
Kontakt
Turer
Om


Dag 1, onsdag 5. desember:

Start Bergen Busstasjon perroong M kl. 08:50, Åsane Terminal 09:00 og Knarvik Terminal 09:30. Vi
kjører gjennom Romarheimsdalen til Oppedal, ferge kl. 11:00 til Lavik videre via Lavik og Førde til Skei med ankomst 13:20. Vi får tildelt værelsene våre og samles deretter til en enkel lunsj(3 halve rundstykker og kaffe). Ettermiddagen fri i Skei. Vi kan anbefale et besøk i Audhild Vikens Vevstove og Julebutikk som ligger rett over veien for hotellet. Fellesmiddag på hotellet om kvelden.

Hotellet har svømmebasseng med god temperatur, treningsrom, solarium, sauna og tyrkisk bad. Mulighet for dans om kveldene på hotellet.

Dag 2, torsdag 6. desember:

Vi arrangerer på formiddag en liten frivillig utflukt med bussen til nærliggende bygder med mulighet for gårdsbesøk og litt handling av hjemmelagde produkter. Denne utflukten er inkludert i turprisen. Vi er tilbake på Skei Hotel til enkel lunsj (3 halve rundstykker og kaffe). Ellers kan vi friste med en avslappende ettermiddag i hotellets badeavdeling, eller en siste julehandel hos Audhild Vikens Vevstove. Før julebordet om kvelden blir det som vanlig en samling på reiseleder Henry Nilsen sitt værelse med uspesifisert servering!

Kl. 19.00 inviterer vi til det store pensjonistjulebordet. Her finner vi et rikholdig utvalg av varme og kalde retter, samt desserter, julekaker og kaffe. Deretter blir det dans til hotellets gode husorkester.

Dag 3, fredag 7. desember:

Etter en ikke altfor tidlig frokost pakker vi bagasjen i bussene og tar fatt på hjemveien. Turen går etter samme rute som fremturen. Vi er tilbake i Knarvik rundt kl. 14.45 og i Bergen en halvtime senere.


Pris pr person i dobbeltrom, tillegg enkeltrom 550.-
Pensjonistjulebord Skei Hotell
3.750.-
3 dager, 5-7 desember
I 2018 tar vi opp Henry sin tradisjon med pensjonistjulebord på Skei i desember. Vi reiser fra Bergen onsdag 5. desember med retur fra Skei fredag 7. des. Dette er en tur mange har etterspurt så det kan lønne seg å ikke vente for lenge med og melde seg på. Henry blir med som reiseleder.
Utskriftsvennlig