Grupper
Facebook
Hjem
Kontakt
Turer
Om
Dag 1, 9.septemger:

Avreise fra Bergen busstasjon klokken 08.20 via Åsane, Trengereid og Kvamskogen til Tørvikbygd hvor vi tar ferge over til Jondal. Turen går videre gjennom Jondals- og Folgefonnstunnelen til Odda før vi fortsetter til Haukeliseter for lunsj. Etter lunsj fortsetter vi E 134 til Seljord før vi tar inn på riksvei 36 som passerer kjente steder som Bø og Ulefoss før vi ankommer Clarion Atlantic i Sandefjord. Felles måltid på hotellet om kvelden.

Dag 2, 10. september:

Etter frokost kjører vi den korte turen bort til Colorline terminalen for innsjekk 09:30. Båten har avgang 10:00. Under overfarten som tar 2 timer og 30 minutter har vi fasteplasser i restauranten hvor vi har inkludert en nydelig lunsj. Ved ankomst Strømstad kjører vi direkte til Nordbysenteret hvor det blir satt av rikelig tid for handel. Returen til Sandefjord går via fergesambandet Moss-Horten, felles måltid om kvelden.

Dag 3, 11. september:

I dag er det tid for hjemreise. Gode og metter etter en bedre frokost setter vi kursen mot Tønsberg hvor vi svinger av mot Kongsberg og Numedalen. Dagens lunsj spiser vi på Lia Fjellhotell, her får vi servert en uslåelig lunsjbuffet fylt med hjemmelaget mat. Turen videre fortsetter til Geilo, Hardangervidden, Hardangerbroen og Voss før vi ankommer Bergen utpå ettermiddagen.


Pris pr person i dobbeltrom 4.600.- for program som beskrevet.

Tillegg enkeltrom 500.-

Vi tar forbehold om at Color Hybrid seiler i henhold til oppsatt ruteplan.

Merk at måltidet om kvelden er hva hotellet kaller tonights special og er en buffet bestående av salat, suppe og en varmrett.
Miljøvennlig svenskehandel
4.600.-
3 dager, 9-11 september
Vi er nysgjerrige på Colorline sitt nye skip Color Hybrid og ønsker prøve dette en tur. Skipet ble satt inn i sambandet Sandefjord – Strømstad juli 2019. Dette er verdens største plugin-hybrid skip med plass til 2000 passasjerer. Vi har gleden av å invitere dere med på en flott tur til Sandefjord og Clarion Atlantic hotell hvor vi skal bo i to netter. Dag to tar vi en dagsutflukt til Strømstad med Color Hybrid.
Utskriftsvennlig
Fornavn
Etternavn
Adresse
Telefon
E-post
Antall reisende
Fødselsnummer
Fornavn
Etternavn
Fødselsnummer
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Oversikt sete reservasjon for denne turen
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidliger enn 4 måneder før avreise er dette gratis