Grupper
Bestill
Facebook
Hjem
Kontakt
Turer
Om
Rundtur BG - Oslo - Kiel - Hirtshals - BG
4 dager, 13-16 oktober
Vi har gleden av å introdusere en koselig shoppingtur til Tyskland som passer for de fleste. På turen bor vi på hotell sentralt i Oslo, koser oss med god mat og drikke både på Colorline og Fjordline sine båter. Vi setter av tid til handel på Citti Markt i Flensburg. Dette er en tur som passer for alle, les mer nedenfor.
Dag 1, lørdag 13.10.18

Avreise fra Bergen Busstasjon perrong M klokken 09:00. Vi kjører E 16 via Voss, Lærdal og Borgund før vi tar inn på RV 52 over Hemsedal til Gol. Lunsjstopp på Solstad hotell på Gol før vi kjører videre på Rv 7 i Hallingdal. Når vi ankommer Oslo ut på ettermiddagen sjekker vi inn på Thon hotel Europa med sentral beliggenhet nær Slottsparken og Karl Johans gate. Hotellet er totalrenovert og åpner i mars 2018 etter oppussing. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2, søndag 14.10.18

Etter frokost sjekker vi ut fra hotellet og kjører en liten rundtur i Oslo. Er det noen som ikke ønsker være med på rundturen hentes de på hotellet klokken11:50 før turen går til Hjortneskaien for innsjekk klokken 12:00. Color Fantasy ble satt i drift i 2004 og regnes som et fullverdig cruiseskip. Om bord er det egen ”promenadegate” med forretninger og restauranter, i tillegg er det stort show hver kveld i skipets teatersal. I dag er stor middagsbuffet med en drikkeenhet vann/øl/vin inkludert. Klokken 20:30 har vi reserverte plasser for kveldens show. Vi bor i 3 stjernes utvendig lugar, lunsj ikke inkludert.

Dag 3, mandag 15.10.18

Før ankomst Kiel klokken 10:00 spiser vi en bedre frokost. Når vi er kommet om bord i bussen kjører vi den korte turen til det store Citti Markt Flensburg hvor vi setter av god tid for handel, her blir også mulighet for å spise lunsj på egenhånd. På turen videre mot Hirtshals tar vi flere stopp med mulighet for å strekke bena, innsjekk Fjordline senest 19:00. Stor middagsbuffet med fri drikke om bord, overnatting i standard utvendig lugar.

Dag 4, tirsdag 16.10.18

Stor frokostbuffet om bord før vi ankommer Bergen 12:30, bussen kjører til Busstasjonen når alle har ankommet. Vi takker for en hyggelig tur med mange opplevelser og ser frem til neste tur.

Pris inkluderer tur med reiseleder som beskrevet

Ikke inkludert:

- Lunsj bortsett fra utreisedag

Tillegg enkeltrom/lugar 1.960.-
6.690.-
Pr person i dobbel lugar
Utskriftsvennlig program
Oversikt setereservasjon
Husk pass for innreise Tyskland
Beklager, denne turen er fulltegnet. Påmelding for venteliste
Fornavn
Etternavn
Adresse
Telefon
E-post
Antall reisende
Fødselsnummer
Fornavn
Etternavn
Fødselsnummer
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Reserver sete:
Reserver sete:
På grunn av kort bestillingstid er setereservasjon gratis på denne turen, "førstemann til møllen"