Grupper
Bestill
Facebook
Hjem
Kontakt
Turer
Om


Dag 1, onsdag 5. desember:

Start Bergen Busstasjon perrong M kl. 08:50, Åsane Terminal 09:00 og Knarvik Terminal 09:30. Vi
kjører gjennom Romarheimsdalen til Oppedal, ferge kl. 11:00 til Lavik videre via Lavik og Førde til Skei med ankomst 13:20. Vi får tildelt værelsene våre og samles deretter til en enkel lunsj(3 halve rundstykker og kaffe). Ettermiddagen fri i Skei. Vi kan anbefale et besøk i Audhild Vikens Vevstove og Julebutikk som ligger rett over veien for hotellet. Fellesmiddag på hotellet om kvelden.

Hotellet har svømmebasseng med god temperatur, treningsrom, solarium, sauna og tyrkisk bad. Mulighet for dans om kveldene på hotellet.

Dag 2, torsdag 6. desember:

På formiddag arrangerer vi en kort utflukt med bussen til Stardalen. Her skal vi besøke gården «Åmot Samdrift»,- hvor vi får komme inn i en topp moderne og helautomatisert driftsbygning og ser hvordan kuene blir melket automatisk og ser hvordan dyrene fritt kan bevege seg rundt uten å være satt på båser. Her er dyrevelferden satt i høysetet ! Men kanskje det beste av alt,- gårdsfruen har nybakte, deilige natronkaker , og muligens hjemmelaget flatbrød for salg. Hun byr også på smaksprøver og en liten kaffetår. . Sist vi besøkte henne i 2014 ble hun fort utsolgt ! . Vi er tilbake på Skei Hotel til enkel lunsj (3 halve rundstykker og kaffe). Ellers kan vi friste med en avslappende ettermiddag i hotellets badeavdeling, eller en siste julehandel hos Audhild Vikens Vevstove. Før julebordet om kvelden blir det som vanlig en samling på reiseleder Henry Nilsen sitt værelse med uspesifisert servering!

Kl. 19.00 inviterer vi til det store pensjonistjulebordet. Her finner vi et rikholdig utvalg av varme og kalde retter, samt desserter, julekaker og kaffe. Deretter blir det dans til hotellets gode husorkester.

Dag 3, fredag 7. desember:

Etter en ikke altfor tidlig frokost pakker vi bagasjen i bussene og tar fatt på hjemveien. Turen går etter samme rute som fremturen. Vi er tilbake i Knarvik rundt kl. 14.45 og i Bergen en halvtime senere.


Pris pr person i dobbeltrom, tillegg enkeltrom 550.-
Pensjonistjulebord Skei Hotell
3.750.-
3 dager, 5-7 desember
I 2018 tar vi opp Henry sin tradisjon med pensjonistjulebord på Skei i desember. Vi reiser fra Bergen onsdag 5. desember med retur fra Skei fredag 7. des. Dette er en tur mange har etterspurt så det kan lønne seg å ikke vente for lenge med og melde seg på. Henry blir med som reiseleder.
Utskriftsvennlig