Vi avslutter reiseåret 2019 med den faste julemarkedsturen til Kiel. Julemarkedet i Kiel har de siste årene blitt et fullverdig julemarked, at det i tillegg er nabo til byens store og kjente shoppingsenter ”Sophienhof” gjør at vi ikke skal komme tomhendt hjem igjen. I Kiel bor vi på Inter City hotell som er 5 minutter gange fra julemarkedet, her er reservert rom med utsikt mot havnen til samtlige. Vi reiser fra/til Bergen med Fjordline og turen kjøres med vår egen buss. Sjåfør fungerer også som reiseleder på denne turen.
Julemarked Kiel 24. november
                     5 dager
Last ned utskriftsvennlig
Dag 1, søndag 24. november

Avgang fra Os terminal klokken 11:15 med mulighet for påstigning underveis etter avtale. Dersom påmelding i Åsane kjører vi om Åsane Terminal 12:00 før vi reiser fra perrong M klokken 12:15 for innsjekk hos Fjordline klokken 12:25. Klokken 17:30 har vi stor julebuffet om bord med fri drikke inkludert.

Dag 2, mandag 25. november

For å kunne slappe av om morgenen venter vi med å spise frokost til vi ankommer Danmark klokken 08:00, da kjører vi opp til Hotel Skaga for en bedre dansk frokost. Videre går turen raskeste vei til Kiel med ankomst tidlig ettermiddag. Etter innsjekk tar sjåfør/reiseleder de som ønsker det med på en tur bort til julemarkedet. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3, tirsdag 26. november

Etter frokost er hele dagen fri for å oppleve handel på Kiels julemarked. Felles middag om kvelden.

Dag 4, onsdag 27. november

Frokost og avreise fra Kiel klokken 09:00. Vi kjører til Flensburg og har et par timers pause på Citty Markt hvor vi kan proviantere den tollfrie kvoten og/eller de siste julegavene. Det er også mulig å spise lunsj før vi fortsetter mot Hirtshals og Hotel Skaga for en skikkelig dansk julebuffet med 3 drikkenheter inkludert (se vedlagt meny). Mens dere koser dere med god mat kjører jeg bort på Fjordlineterminalen og sjekker inn gruppen slik at alt er klart når vi kjører fra Hotel Skaga 18:55.

Dag 5, torsdag 28. november

Frokost om bord før vi ankommer Bergen 12:30. Vi kjører via busstasjonen, Åsane Terminal før vi fortsetter turen til Os.

Prisen inkluderer turen som beskrevet med halvpensjon, lunsjer er ikke inkludert. Pris er pr person i dobbeltlugar/rom.

Tillegg enkeltrom/lugar 1.650.-
5.990.-
Fornavn
Etternavn
Adresse
Telefon
E-post
Antall reisende
Fødselsnummer
Fornavn
Etternavn
Fødselsnummer
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Reserver sete:
Reserver sete:
Oversikt sete reservasjon for denne turen
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidliger enn 4 måneder før avreise er dette gratis
Facebook
Om
Kontakt
Turer
Hjem