Grupper
Bestill
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Rørosmartnan 2019
   17. - 21. februar
Linker:
Hjemmesiden til Martnan
Bergstadens hotel
Quality Hotel Strand, gjøvik
En kongelig resolusjon fra 1853 sier følgende: ”Fra 1854 av skal der i Røros avholdes et marked der begynder næst siste tirsdag i februar måned og varer til den påfølgende fredag.” Fra 1854 og frem til i dag har Rørosmartnan vokst og blitt en veldig populær årlig begivenhet i Røros. Buss-reise.no var på Martnan i 2017 med en bestilt gruppetur og likte konseptet så godt at jeg reserverte rom på Bergstaden hotell som ligger sentralt til midt i sentrum av Røros. I 2018 reiser vi slik at vi ankommer Røros dagen før Martnan begynner og kan dermed være på plass til åpningen. Dette er en utrolig opplevelse som absolutt er verdt å få med seg, ikke vent for lenge med å melde deg på.
Dag 1, søndag 17. februar:

Avreise fra Bergen busstasjon perrong M klokken 10:00. Vi kjører E 16 via Voss til Sognaporten på vestsiden av Lærdalstunnelen. Vi spiser lunsj før vi fortsett til Borgund og videre forbi Vang, Ryfoss og Fagernes før vi tidlig på ettermiddagen finner hotellet vårt for natten i Gjøvik. Her skal vi bo på Quality Hotel Strand, felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2, mandag 18. februar:

Etter en god frokost finner vi våre plasser i bussen klokken 08:30 og setter kursen mot Hamar og Elverum før vi setter kursen nordover gjennom Østerdalen forbi Rena. I Alvdal stopper vi for en god varm lunsj før vi fortsetter videre forbi Tynset mot Røros. Vi ankommer hotellet for innsjekk ca. klokken 15:00. Ettermiddag til fri disposisjon, felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3, tirsdag 19. februar:

I dag utforsker dere Martnanområdet på egenhånd, felles middag om kvelden på hotellet.

Dag 4, onsdag 20. februar:

I dag tar vi en rolig start på dagen og dere får mulighet til å ta en tur på Martnan før vi setter kursen sørover igjen. Vi setter oss i bussen tidlig på ettermiddagen og setter kursen sørover i Østerdalen før vi ankommer Quality Hotel Strand om kvelden for felles middag og overnatting..

Dag 5, torsdag 21. februar:

Avreise fra hotellet klokken 09:00. Vi kjører samme ruten på hjemvei som vi gjorde østover, nemlig vi Fagernes og videre E 16 over Filefjell. I dag stopper vi på Sognaporten på vestsiden av Lærdalstunnelen for lunsj. Resten av turen går via Gudvangen, Voss, Åsane før vi ankommer Bergen busstasjon ca. klokken 16:30.

MERK:

Denne turen har spesielle betalingsforbindelser i forbindelse med forskudd, halve turen skal være innbetalt innen 05.12.17 og det gies ingen refusjon på dette beløpet. For resten av innbetalingen gjelder vanlige vilkår.

Oppstår det situasjoner på grunn av vær og føre som medfører ekstrakostnader i form av ekstra overnatting/diett dekkes ikke dette av buss-reise.no

Inkludert:


Ikke inkludert:


Tillegg enkeltrom 2.390.-
Bilder fra Martnan 2017
8.650.-
Last ned utskriftsvennlig
pr person i dobbeltrom
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidligere enn 4 måneder før avreise er dette gratis
Fornavn
Etternavn
Adresse
Telefon
E-post
Antall reisende
Fødselsnummer
Fornavn
Etternavn
Fødselsnummer
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Reserver sete:
Reserver sete:
Oversikt sete reservasjon for denne turen