Dag 1, onsdag 4. desember:

Start Bergen Busstasjon perrong M kl. 08:50, Åsane Terminal 09:00 og Knarvik Terminal 09:30. Vi
kjører gjennom Romarheimsdalen til Oppedal, ferge kl. 11:00 til Lavik videre via Lavik og Førde til Skei med ankomst 13:20. Vi får tildelt værelsene våre og samles deretter til en enkel lunsj(3 halve rundstykker og kaffe). Ettermiddagen fri i Skei. Vi kan anbefale et besøk i Audhild Vikens Vevstove og Julebutikk som ligger rett over veien for hotellet. Fellesmiddag på hotellet om kvelden.

Hotellet har svømmebasseng med god temperatur, treningsrom, solarium, sauna og tyrkisk bad. Mulighet for dans om kveldene på hotellet.

Dag 2, torsdag 5. desember:

På formiddag arrangerer vi en kort utflukt med bussen, destinasjon er ikke bestemt. Vi er tilbake på Skei Hotel til enkel lunsj (3 halve rundstykker og kaffe). Ellers kan vi friste med en avslappende ettermiddag i hotellets badeavdeling, eller en siste julehandel hos Audhild Vikens Vevstove. Detaljer om kvelden kommer vi tilbake til.

Kl. 19.00 inviterer vi til det store pensjonistjulebordet. Her finner vi et rikholdig utvalg av varme og kalde retter, samt desserter, julekaker og kaffe. Deretter blir det dans til hotellets gode husorkester.

Dag 3, fredag 6. desember:

Etter en ikke altfor tidlig frokost pakker vi bagasjen i bussene og tar fatt på hjemveien. Turen går etter samme rute som fremturen. Vi er tilbake i Knarvik rundt kl. 14.45 og i Bergen en halvtime senere.


Pris pr person i dobbeltrom, tillegg enkeltrom 600.-
Pensjonistjulebord Skei Hotell
3.990.-
3 dager, 4 - 6 desember
På oppfordring gjentar vi suksessen fra 2018 og kjører pensjonistjulebord på Skei også i 2019. Vi begrenser oss til vår lille buss med 24 seter, så ikke vent for lenge med å melde deg på.
Utskriftsvennlig
Facebook
Om
Kontakt
Turer
Hjem
Oversikt sete reservasjon for denne turen
Fornavn
Etternavn
Adresse
Telefon
E-post
Antall reisende
Fornavn
Etternavn
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Reserver sete:
Reserver sete:
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidliger enn 4 måneder før avreise er dette gratis