Stand up med Roar Brekke
Fredag 24. mai 2019
1.350.- pr person
Bilde fra Haaheim Gaard sitt innlegg
" Roar Brekke fra Odda, har gjort stand up i over 18 år, og har som varemerke å kombinere verbal humor med en del fysiske innslag. Eller for å si det sånn: Enunderholdende bruk av fysikk, musikk og mimikk. Han latterliggjør helst seg selv, og får deg til å gapskratte av dine egne erfaringer og tabber, vaner og uvaner.

Det er over 18 år siden Odda-karen debuterte på en standupscene. Siden 2002 har det vært heltidsjobb, med egne forestillinger, standupklubber og firmaoppdrag. Det nye showet hadde premiere i Bergen og fikk strålende respons. Terningkast fem og en strøm av superlativer var dommen fra pressen. Flere ekstraforestillinger ble det, til sammen 14 show i Bergen. Brekke treffer et allsidig publikum med sin humor og bruker også sketsjer og mye mimikk på scenen. Det har ført til at han ikke bare har egne show. Han er også populær gjesteartist på revyer, både i Stryn, Sandnes, Husnes, Fitjar og hjembygda Odda. Han lover mye fysisk humor i dette showet også på Haaheim Gaard også!

Bli med på en latterfylt kveld.

Showet starter kl 18:00, med middag etterpå. "
Grupper
Facebook
Hjem
Kontakt
Turer
Om
Bli med oss til Haaheim Gaard for stand up med Roar Brekke. Slik er beskriver Haaheim Gaard showet:
Vi tilbyr en helaften uten overnatting med transport t/r Bergen etter følgende rute:

Avreise Bergen busstasjon perrong M 15:15, Danmarksplass 15:25, Nesttun Terminal 15:40, Skjoldskiftet 15:50, Søfteland 16:10, Os Terminal 16:25, Halhjem fergekai 16:50. Ankomst Haaheim ca. klokken 17:40.

Vi starter besøket med stand up klokken 18:00,deretter (start 19:00-19:30) en nydelig 4-retters middag. Avreise fra Haaheim klokken 21:55, ferge Våge 22:15. Tur avsluttes Bergen Busstasjon ca. klokken 23:30.


Inkludert:

Stand up show + 4 -retters middag
Transport Bergen - Haaheim Gaard t/r inkl. ferge kostnader

Betalingsbetingelser:

Turen blir fakturert ved påmelding, beløp refunderes ikke ved avbestilling.

Maksimalt 24 plasser, ikke vent for lenge med å bestille.
Bestill:
Fornavn
Etternavn
Telefon
E-post adresse
Antall
Påstigningssted
Følg Haaheim Gaard på Facebook
Utskriftsvennlig