pameldingsturer_2020038015.jpg pameldingsturer_2020038014.jpg
Julemarked Golsfjellet 22. nov.
Dag 1, søndag 22. november:

Avgang fra Os Terminal 10:00, Nesttun Terminal 10:30, Blomsterpavilijongen Bergen busstasjon 11:00, Åsane Terminal 11:10. Vi kjører E16 via Voss til Aurland og Sognaporten hvor vi spiser lunsj. Videre går turen via Lærdalstunnelen og Borgund før vi svinger av over Hemsedalsfjellet. Ankomst hotellet ca. 17:15. Felles middag om kvelden.

Dag 2, mandag 23. november:
 
I dag har vi en rolig formiddag hvor det er fritid frem til lunsj. Da begynner hotellets offisielle program og det blir mulighet for kanefart etter lunsj om været tillater det. Om kvelden blir det 3 retters middag med påfølgende dans.

Dag 3, tirsdag 24. november:

Etter frokost følger vi hotellets program med julemarked, lunsj og juletrefest. Om kvelden skal vi nyte Osets fantastiske julebord før dansen begynner.

Dag 4, onsdag 25. november:

Ingenting varer evig dessverre, heller ikke oppholdet vårt på Oset. Etter frokost pakker vi bagasjen i bussen og begynner på returen til Bergen. Hjemreisen er samme vei som vi ankom, over Hemsedalsfjellet. Vi spiser en bedre lunsj underveis og regner med ankomst Bergen ca 18:00.

Inkludert:

Pris pr person i dobbeltrom 5.990.- Tillegg enkeltrom for hele helgen 900.-
Merk deg/dere følgende:

Vi ønsker ikke at du/dere deltar på turen om:

Vi gjør følgende tiltak under turen:Betalingsbetingelser:


Les mer i reisebestemmelser
4 dager
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Link utskriftsvennlig
Vi har gleden av å kunne invitere dere med på en 4 dagers tur til Oset og Golsfjellet 22. november. Her skal dere få oppleve Oset sitt kjente julemarked med lokale leverandører innenfor kunst- & håndverk i tillegg til lokale matprodusenter som stiller ut sine produkter for salg. Hotellet har gjort om garasjen til en lun og hyggelig markedsplass med egen kafè, kanskje vi møter nissen også. Vi skal ikke kjede oss eller fryse under oppholdet i fjellet, i salongen er det fyr på peisen hvor man kan sitte og lese en god bok eller kose seg i godt selskap. Vil man heller røre litt på kroppen kan kanskje en tur i bassenget eller trimrommet være et godt alternativ. Om kveldene spiller Einar Solem opp til dans. Turen kjøres med reiseleder. Vi lar Gudrun og resten av besetningen på Oset skjemme oss bort med god service og fantastisk mat når vi koser oss med sosialt samvær, bli med du også.
Reisebestemmelser
pris fra 5.990.-
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidliger enn 4 måneder før avreise er dette gratis
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Oversikt sete reservasjon for denne turen