Utskriftsvennlig
Etter å ha reist til Kiel på julemarked hvert år siden 2016 tenkte vi å finne en ny destinasjon for julemarkedstur i 2020. Dette var en oppgave som ble mye vanskeligere enn antatt når vi tenker på beliggenhet hotell i forhold til markedet, reisedistanse, størrelse på markedet og backup i tilfelle dårlig vær. Vi har prøvd både Århus Gamle by og Lübeck tidligere, men etter vår mening taper de for Kiel. Dette medfører at Kiel blir destinasjonen for 2020 også.

I Kiel bor vi på Inter City hotell som er 5 minutters gange fra julemarkedet, her er reservert rom med utsikt mot havnen til samtlige. Her er tre forskjellige markeder med kort gangavstand imellom, i tillegg har vi det store kjøpesenteret Sophienhof i tilfelle det blir dårlig vær. Her inne er det ingenting som mangler, og det er mulig å få gjort unna julehandelen i fred og ro innendørs. På hjemveien blir det stopp på Citti Markt i Flensburg for handel av taxfree og/eller andre spesialvarer fra Tyskland. Vi reiser fra/til Bergen med Fjordline og turen kjøres med vår egen buss. Sjåfør fungerer også som reiseleder på denne turen.
Dag 1, søndag 22. november

Avgang fra Os terminal klokken 11:15 med mulighet for påstigning underveis etter avtale. Dersom påmelding i Åsane kjører vi om Åsane Terminal 12:00 før vi reiser fra perrong M klokken 12:15 for innsjekk hos Fjordline klokken 12:25. Klokken 17:30 har vi stor julebuffet om bord med fri drikke inkludert.

Dag 2, mandag 23. november

For å kunne slappe av om morgenen venter vi med å spise frokost til vi ankommer Danmark klokken 08:00, da kjører vi opp til Hotel Skaga for en bedre dansk frokost. Videre går turen raskeste vei til Kiel med ankomst tidlig ettermiddag. Etter innsjekk tar sjåfør/reiseleder de som ønsker det med på en tur bort til julemarkedet. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3, tirsdag 24. november

Etter frokost er hele dagen fri for å oppleve handel på Kiels julemarked. Felles middag om kvelden.

Dag 4, onsdag 25. november

Frokost og avreise fra Kiel klokken 09:00. Vi kjører til Flensburg og har et par timers pause på Citti Markt hvor vi kan proviantere den tollfrie kvoten og/eller de siste julegavene. Det er også mulig å spise lunsj før vi fortsetter mot Hirtshals og Hotel Skaga for en skikkelig dansk julebuffet med 3 drikkenheter inkludert (se vedlagt meny). Mens dere koser dere med god mat kjører jeg bort på Fjordlineterminalen og sjekker inn gruppen slik at alt er klart når vi kjører fra Hotel Skaga 18:55.

Dag 5, torsdag 26. november

Frokost om bord før vi ankommer Bergen 12:30. Vi kjører via busstasjonen, Åsane Terminal før vi fortsetter turen til Os.

Prisen inkluderer turen som beskrevet med halvpensjon, lunsjer er ikke inkludert. Pris er pr person i dobbeltlugar/rom.

Tillegg enkeltrom/lugar 1.650.-
Fornavn
Etternavn
Adresse
Telefon
E-post
Antall reisende
Fødselsnummer
Fornavn
Etternavn
Fødselsnummer
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Reserver sete:
Reserver sete:
Oversikt sete reservasjon for denne turen
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidliger enn 4 måneder før avreise er dette gratis
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Julemarked Kiel 22. november, 5 dager
Pris pr person i dbl rom/lugar
6.390.-