Dag 1, onsdag 2. desember:

Start Bergen Busstasjon perrong M kl. 08:50, Åsane Terminal 09:00 og Knarvik Terminal 09:30. Vi
kjører gjennom Romarheimsdalen til Oppedal, ferge kl. 11:00 til Lavik videre via Lavik og Førde til Skei med ankomst 13:20. Vi får tildelt værelsene våre og samles deretter til en enkel lunsj (3 halve rundstykker og kaffe). Ettermiddagen fri i Skei. Vi kan anbefale et besøk i Audhild Vikens Vevstove og Julebutikk som ligger rett over veien for hotellet. Felles middag på hotellet om kvelden.

Hotellet har svømmebasseng med god temperatur, treningsrom, solarium, sauna og tyrkisk bad.

Dag 2, torsdag 3. desember:

På formiddag arrangerer vi en kort utflukt med bussen, destinasjon er ikke bestemt. Vi er tilbake på Skei Hotel til enkel lunsj (3 halve rundstykker og kaffe). Ellers kan vi friste med en avslappende ettermiddag i hotellets badeavdeling, eller en siste julehandel hos Audhild Vikens Vevstove. Detaljer om kvelden kommer vi tilbake til.

Kl. 19.00 inviterer vi til det store pensjonistjulebordet. Her finner vi et rikholdig utvalg av varme og kalde retter, samt desserter, julekaker og kaffe. Etter maten blir det musikk og dans.

Dag 3, fredag 4. desember:

Etter en ikke altfor tidlig frokost pakker vi bagasjen i bussene og tar fatt på hjemveien. Turen går etter samme rute som fremturen. Vi er tilbake i Knarvik rundt kl. 14.45 og i Bergen en halvtime senere.


Pris pr person i dobbeltrom, tillegg enkeltrom kroner 600.-
Pensjonistjulebord Skei Hotell
3 dager, 2. - 4. desember
Skei hotell har i flere år invitert til pensjonistjulebord første torsdag i desember, i 2020 blir dette torsdag 3. desember. Denne dagen dekkes et fantastisk julebord med alt vi kan tenke oss av kalde- og varme retter i tillegg til lekre desserter og hjemmebakst. Bli med oss på 3 rolige dager med god mat og sosialt samvær på fantastiske Thon hotell Jølster.
Utskriftsvennlig
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
             3.990.-
pr person i dobbelt rom
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Fornavn
Etternavn
Adresse
Telefon
E-post
Antall reisende
Fornavn
Etternavn
Andre opplysninger:
Reserver sete:
Reserver sete:
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidliger enn 4 måneder før avreise er dette gratis
Oversikt sete reservasjon for denne turen