Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidligere enn 4 måneder før avreise er dette gratis
Norsk Militær Tatto 24 april, 5 dager
Her har dere muligheten til å være med på en fantastisk fin rundreise hvor Oslo og Militær Tattoo 2020 er en del av turen. Turen går over Hemsedal med stopp underveis for benstrekk og lunsj, Oslo er dagens destinasjon. Her koser vi oss i to dager før vi fortsetter med Color Fantasy til Kiel, shopping på Citti Markt i Flensburg og videre til Hirtshals for Fjordline hjem til Bergen. Turen kjøres med reiseleder.
Dag 1, fredag 24.04.20

Avreise fra Bergen Busstasjon perrong M klokken 09:00. Vi kjører E 16 via Voss, Lærdal og Borgund før vi tar inn på RV 52 over Hemsedal til Gol. Videre kjører vi Hallingdal østover til vi ankommer Oslo ut på ettermiddagen og sjekker inn på Thon hotel Europa med sentral beliggenhet nærme Slottsparken. Hotellet er totalrenovert og åpnet i mars 2018 etter oppussing. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2, lørdag 25.04.20

Etter frokost og en rolig formiddag reiser vi til Oslo Spektrum for å se det fantastiske Norsk Militær Tattoo, Norges største innendørsshow, som begynner klokken 13:00. Det er et militærmusikkshow med nærmere 800 medvirkende. Du får oppleve innslag fra Forsvarets fem profesjonelle musikkorps, utenlandske militærkorps og drillkontingenter, og selvfølgelig Hans Majestets Kongens Garde. I tillegg deltar kor og artister fra andre spennende kunstarter!

Lunsj for egen regning, felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3, søndag 26.04.20

Etter frokost sjekker vi ut fra hotellet og tar oss en liten rundtur i Oslo med bussen før vi sjekker inn på Color Line senest klokken 12:00. Båtene til Color Line ble satt i drift i 2004 og regnes som fullverdige cruiseskip. Om bord er det egen ”promenadegate” med forretninger og restauranter, i tillegg er det stort show hver kveld i skipets teatersal. I dag er stor middagsbuffet med en drikkeenhet vann/øl/vin inkludert. Vi bor i 3 stjernes utvendig lugar, lunsj ikke inkludert.

Dag 4, mandag 27.04.20

Før ankomst Kiel klokken 10:00 spiser vi en bedre frokost. Når vi er kommet om bord i bussen kjører vi den korte turen til det store Citti Markt Flensburg hvor vi setter av tid for handel, her blir også mulighet for å spise lunsj på egenhånd. På turen videre mot Hirtshals tar vi flere stopp med mulighet for å strekke bena, innsjekk Fjordline senest 19:00. Stor middagsbuffet med fri drikke om bord, overnatting i standard utvendig lugar.

Dag 5, tirsdag 28.04.20

Stor frokostbuffet om bord før vi ankommer Bergen 12:30, bussen kjører til Busstasjonen når alle har ankommet. Vi takker for en hyggelig tur med mange opplevelser og ser frem til neste tur.

Pris inkluderer tur som beskrevet

Ikke inkludert:

- Lunsj alle dager unntatt utreisedag.

Tillegg enkeltrom/lugar 2.600.-

På grunn av reglene til Ticketmaster vil det bli krevd et depositum på kroner 1.000.- som faktureres ved påmelding, dette vil ikke bli refundert ved avbestilling.

Vi har fått reservert plasser på felt 211 rad 5,6, se link til oversikt nedenfor
Pris pr person i dbl rom/lugar
8.850.-
Link til saloversikt
Utskriftsvennlig
Fornavn
Etternavn
Adresse
Telefon
E-post
Antall reisende
Fødselsnummer
Fornavn
Etternavn
Fødselsnummer
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Reserver sete:
Reserver sete:
Oversikt sete reservasjon for denne turen
Facebook
Om
Kontakt
Turer
Hjem