pameldingsturer_2021030017.jpg pameldingsturer_2021030016.jpg
Dag 1, søndag 28. november:

Avgang fra Os Terminal 10:00, Nesttun Terminal 10:30, Bergen Busstasjon perrong P 11:00, Åsane Terminal 11:10. Vi kjører E16 via Voss til Aurland og Sognaporten hvor vi spiser lunsj. Videre går turen via Lærdalstunnelen og Borgund før vi svinger av over Hemsedalsfjellet. Ankomst hotellet ca. 17:15. Felles middag om kvelden.

Dag 2, mandag 29. november:
 
I dag har vi en rolig formiddag hvor det er fritid frem til lunsj. Da begynner hotellets offisielle program og det blir mulighet for kanefart etter lunsj om været tillater det. Om kvelden blir det 3 retters middag med påfølgende dans.

Dag 3, tirsdag 30. november:

Etter frokost følger vi hotellets program med julemarked, lunsj og juletrefest. Om kvelden skal vi nyte Osets fantastiske julebord før dansen begynner (se forbehold om julebord lenger nede på siden)

Dag 4, onsdag 1. desember:

Ingenting varer evig dessverre, heller ikke oppholdet vårt på Oset. Etter frokost pakker vi bagasjen i bussen og begynner på returen til Bergen. Hjemreisen er samme vei som vi ankom, over Hemsedalsfjellet. Vi spiser en bedre lunsj underveis og regner med ankomst Bergen ca 18:00.

Inkludert:

Ikke inkludert:


Pris pr person i dobbeltrom 5.990.- Tillegg enkeltrom for hele helgen 900.-


Betalingsbetingelser:


Les mer i reisebestemmelser
Julemarked Oset
28. november, 4 dager
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
pameldingsturer_2021030007.jpg
Pris fra 6.450.-
person dbl rom
pameldingsturer_2021030006.jpg
Covid-19 info
Vi har gleden av å kunne invitere dere med på en 4 dagers tur til Oset og Golsfjellet 28. november. Her skal dere få oppleve Oset sitt kjente julemarked med lokale leverandører innenfor kunst- & håndverk i tillegg til lokale matprodusenter som stiller ut sine produkter for salg. Hotellet har gjort om garasjen til en lun og hyggelig markedsplass med egen kafè, kanskje vi møter nissen også. Vi skal ikke kjede oss eller fryse under oppholdet i fjellet, i salongen er det fyr på peisen hvor man kan sitte og lese en god bok eller kose seg i godt selskap. Vil man heller røre litt på kroppen kan kanskje en tur i bassenget eller trimrommet være et godt alternativ. Om kveldene spiller Einar Solem opp til dans. Vi lar Gudrun og resten av besetningen på Oset skjemme oss bort med god service og fantastisk mat når vi koser oss med sosialt samvær, bli med du også. Turen kjøres med Hildur Villanger som reiseleder.
Merk deg/dere følgende:

-vi tar forbehold om at kjørerute kan endres på kort varsel om vær- og føreforhold gjør det nødvendig.

-Hotellet har ikke tatt stilling til om det blir servert julebordsbuffet eller 3-retters middag om kveldene, men det er helt sikkert at vi skal få servert julemat.

-buss-reise sin buss med Kjell som sjåfør er reservert for annet oppdrag i denne perioden. Dette medfører at turen vil bli kjørt med innleid buss/sjåfør og Hildur Villanger som reiseleder. Om det blir endringer i reservasjonen blir turen kjørt med vår egen buss.
Link utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Oversikt sete reservasjon for denne turen
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Passnummer
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Passnummer
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidliger enn 4 måneder før avreise er dette gratis