Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Oversikt sete reservasjon for denne turen
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidliger enn 4 måneder før avreise er dette gratis
Rørosmartnan 2021
17. februar, 6 dager
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Dag 1, onsdag 17.02.21:

Avreise fra Os terminal klokken 09:00, Bergen Busstasjon perrong M 10:00 og videre om Åsane og E16 til Voss hvor vi tar en benstrekk. Turen fortsetter fprbi Oppheim, Gudvangen og Flåm før vi stopper ved Sognaporten i Aurland for lunsj. Etter lunsj kjører vi inn i Lærdalstunnelen og videre over Filefjell til Gjøvik hvor vi skal ha turens første overnatting på Quality hotel Strand. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2, torsdag 18.02.21:

Etter en god frokost finner vi våre plasser i bussen klokken 08:30 og setter kursen mot Hamar og Elverum før vi fortsetter nordover gjennom Østerdalen forbi Rena. I Alvdal stopper vi for en god varm lunsj før vi kjører videre forbi Tynset og Røros før vi ankommer Vauldalen ca klokken 17:00. Her kommer vertskapet ut i bussen og ønsker oss velkommen. Felles middag om kvelden. Etter middag er det mulighet til trivelig samvær og en svingom til levende musikk i peisestuen.

Dag 3, fredag 19.02.21:

Etter frokosten tar vi en svipptur til vår nærmeste nabo i øst, Sverige. I Funäsdalen kan handlelysten få utløp (om Covid-19 situasjonen tillater det). Etter en kort kaffestopp i Vauldalen tar vi turen igjen til Rørosmartnan. Vi besøker Martnashallen i Verket og får tid til å rusle litt rundt på egenhånd.
Tilbake til hotellet blir det middag og dans.

Dag 4, lørdag 20.02.21:

Etter frokost, tar vi en ny dag på Rørosmartna'n, så vi er sikre på at vi får med oss alt! Jorid har stor Lavvo midt i Røros sentrum ……her skal vi spise en bedre 2-retters lunsj i dag. I lavvoen er det alltid en fantastisk stemning med musikk og god mat. Til kvelds dropper vi finstasen, og kjører med hest og slede til Volldalskoja. I et bygg i tømmer og stein, tuftet på gamle byggetradisjoner, blir det en helt spesiell stemning rundt bålet. Med felespill og visesang serveres et utsøkt måltid fra fjellets eget spiskammer. Etter måltidet, serveres kaffe fra svartkjelen, før hestene tar dere med tilbake til hotellet. Tilbake på hotellet fortsetter kvelden nede i peisestua med bar og dans til orkester.

 Dag 5, søndag 21.02.21:

Etter en god frokost er det klart for hjemreise og takker vertskapet for uforglemmelige dager som gjester. Vi kjører samme vei i retur som vi ankom. Første stopp blir i Alvdal til lunsj før vi fortsetter til Gjøvik og hotell Strand for overnatting. Felles middag om kvelden.

Dag 6, mandag 22.02.21:

Avreise fra hotellet klokken 09:00. Turen tilbake til Bergen går over Filefjellet til Borgund før vi ankommer Sognaporten for dagens lunsj. Ankomst Bergen Busstasjon ca. klokken 16:30.
Pris for tur som beskrevet i program pr person i dobbeltrom 9.750.-, tillegg enkeltrom 1.360.-
Depositum kroner 2.000.- betales ved påmelding.

Inkludert:

- buss m/sjåfør som også fungerer som reiseleder
- 2 netter Quality hotell Strand Gjøvik m/halvpensjon
- 3 netter på Vauldalen Fjellhotell m/halvpensjon
- Lunsj alle dager bortsett fra dag 3, fredag 19.02.21
- Guide til Røros og inngang i Martnashallen

Betalingsbetingelser:

- Depositum betales ved påmelding
- Faktura sendes ut senest 45 dager før avreise
- Faktura skal være betalt 35 dager før avreise
- Ved avbestilling mer enn 42 dager før avreise mot å betale et administrasjonsgebyr på kr. 500,- pr. person.
- Ved avbestilling f.o.m. 42 t.o.m. 15 dager før avreise refunderes ikke depositum. I tillegg kommer et administrasjonsgebyr på kr. 500,- pr. person.
- Ved avbestilling mindre enn 15 dager før avreise vil ikke noe av kjøpesummen bli refundert.
- vi forbeholder oss retten til prisendringer ved endringer i offentlige skatter og avgifter
- ved utenlandsturer forbeholder vi oss retten til prisendringer ved endringer i valutakurser
- ekstrakostnader i forbindelse med forsinkelse på grunn av vær/føre som vi ikke har kontroll på dekkes ikke av buss-reise.no
- vi forbeholder oss retten til å kansellere turer ved for få påmeldte, informasjon sendes ut 30 dager før avreise

Les fullstendige reisevilkår i våre reisebestemmelser
 
Vi ønsker også i 2021 å ta dere med på en fantastisk vinteropplevelse på Røros i forbindelse med Rørosmartnan. Martnan kombinerer folkeliv, handel, kultur og tradisjoner på en måte som du ikke kan oppleve noe annet sted. Verdenskulturminnet Røros Bergstad danner en unik ramme for folkefesten. Dette er først og fremst en handelsmartna, med ca. 250 utstillere i gata og på varemessa. Men martnan bugner også over av kulturelle innslag hele uka og hele døgnet: Konserter, dans, spontane innslag i gata, revy, god mat og drikke, høy stemning på serveringsstedene, liv i bakgårdene, historieformidling, tivoli og kjøring med hest og slede. I 2021 har vi valgt å bo på Vauldalen Fjellhotell med Jorid og hennes familie som vertskap. For å riktig få nye oppholdet har vi i 2021 valgt å utvide turen til 6 dager Turen kjøres uten reiseleder.
Link utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
KANSELLERT AV ARRANGØR 15.10.2020