pameldingsturer_2021011016.jpg
Dag 1, mandag 31. mai:

Bussavgang fra Bergen busstasjon perrong P klokken 09:00, med alle vel om bord setter vi kursen nordover og kjører via Romarheimsdalen til Oppedal. Ferje til Lavik og videre via Vadheim, Sande og Førde til Thon Hotel Jølster, der vi stopper for lunsjservering. Etter lunsj går turen videre til Anda, der vi tar fergen over til Lote (ALTERNATIVT KAN VI KJØRE OVER UTVIKFJELLET TIL LOEN OG TA SKYLIFTEN OPP PÅ FJELLET). Ut på ettermiddag ankommer vi Nordfjord Hotell som ligger sentralt på Nordfjordeid. Kanskje det kan friste med et bad? Hotellet har flott saunaavdeling og terapibasseng med 34 graders varme, her skal vi bo 3 netter. Felles middag på hotellet om kvelden.
 
Dag 2, tirsdag 1. juni:

Ny dag og nye muligheter. I dag blir det en interessant utflukt med fantastiske naturopplevelser. Første delen av turen går langs Hornindalsvannet til Hornindal. Videre mot Hellesylt i Møre og Romsdal, der vi tar av og kjører gjennom den mektige Norangsdalen til Leknes. Flere interessante stopp underveis. Ferge over Hjørundfjorden til Sæbø hvor vi spiser dagens lunsj på Hotel Sagafjord. I dag blir det mat med utsikt (til Sunnmørsalpene). God og mett tar vi plass i bussen og fortsetter turen til bygdebyen Ørsta og Ivar Aasentunet i Hovdebygda, her blir det omvisning og tid til å gå på egenhånd. Hjemturen går fergefritt via Volda, langs Austefjorden, Kvivsveien til Hornindal og tilbake til Nordfjordeid. Felles middag på hotellet om kvelden.
 
Dag 3, onsdag 3. juni:

Etter en god frokost, tar vi i dag turen vestover til Måløy og Vågsøy. Vi skal besøke de små bygdene helt ute i havgapet. Her er fantastisk fine strender og severdigheter å få med seg, bl.a. den kjente Kannesteinen, Kråkenes fyr og Raudeberg. Dagens lunsj spiser vi i Måløy før vi returner til Nordfjordeid tidlig ettermiddag. Felles middag på hotellet om kvelden.
 
Dag 4, torsdag 4. juni:

Etter frokost er det tid for hjemtur, og den går langs Hornindalsvannet til Loen og Olden (ALTERNATIVT KAN VI SETTE AV TID TIL Å TA SKYLIFTEN I DAG ISTEDENFOR DAG 1). Vi stopper ved fabrikkutsalgene i Olden sentrum. Her finnes utsalg for de lokale moteklær produsentene, Sunde Konfeksjon og Skogstad Sport. Turen fortsetter til Skei, der vi besøker Audhild Vikens Vevstove. Vi svinger av fra E-39 på Skei og kjører gjennom Fjærlandstunellen til Fjærland og videre til Sogndal og Leikanger. Turens siste lunsj blir servert på Leikanger Fjord Hotel. Tidlig på ettermiddag tar vi ferge over Sognefjorden til Vangsnes, og siste etappe av turen går via Vikafjellet, Voss, Dale og Vaksdal tilbake til Bergen.


Pris pr person i dobbeletrom 6.900.-, tillegg enkeltrom 1.215.-

Inkludert:

-Tur som beskrevet i program med helpensjon

Ikke inkludert:

-Loen skylift

Betalingsbetingelser:


Les mer i reisebestemmelser

Pris pr person i dobbeltrom for tur som beskrevet 6.900.-, tillegg enkeltrom 1.215.-
pameldingsturer_2021011014.jpg
Kråkenes fyr + Norangsdalen + Loen Skylift
31. mai, 4 dager
pameldingsturer_2021011012.jpg
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Link utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
Vi har gleden av å invitere dere med på en fantastisk tur som inneholder besøk på alt fra de mest "forblåste" kyststrøk til topptur med fantastisk utsikt. Vi bor på Nordfjord Hotell under hele turen og har inkludert adgang til Badehuset med basseng og sauna. Turen kjøres som alltid med Hildur og som reiseleder, og hun deler mer enn gjerne sin kunnskap om Vestlandet med dere. Les mer om turen, og la deg friste til å bli med....
pameldingsturer_2021011006.jpg
Pris fra 6.990.-
person dbl rom
pameldingsturer_2021011005.jpg pameldingsturer_2021011004.jpg
Covid-19 info
Se bilder fra vår flotte tur i september 2020 her
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Oversikt sete reservasjon for denne turen
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidliger enn 4 måneder før avreise er dette gratis