Dag 1, mandag 6. september:

Avgang fra Bergen busstasjon perrong P klokken 10:00. Vi kjører via Åsane til Trengereid før vi svinger inn på FV 7 mot Gullbotn og Kvamskogen. Ved Steinsdalen, som er en av Norges mest besøkte fosser, tar vi en liten stopp hvor det blir mulighet for å spasere opp til fossen. Det spesielle med denne fossen er at man kan gå på baksiden av fossen uten å bli våt. Turen fortsetter forbi Norheimsund, Øystese langs Hardangerfjorden til Granvin og Hardangerbroen før vi ankommer Norsk Natursenter i Øvre Eidfjord for lunsj.
Etter lunsj kjører vi opp til Vøringsfossen hvor vi skal prøve den nye gangbroen som er plassert 50 meter over juvet der fossen renner. Den ble åpnet 21. august 2020 og hadde en prislapp på 38,5 millioner. Turen fortsetter videre over Hardangervidden til Geilo hvor vi tar en kort stopp før siste etappe til Golsfjellet og Oset Høyfjellshotell. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2, tirsdag 7. september:

I dag bestemmer dere selv hvordan dere ønsker å disponere dagen. Om dere velger å gå på tur, benytte bassenget på hotellet eller reise til Gol for shopping er deres valg. Golsfjellet er et fantastisk område for turgåing som absolutt kan anbefales både for korte eller lengre turer. Ved frokost smører dere matpakker for lunsj og fyller termos(medbragt) som dere kan ha med på tur. Velger dere gå to kortere turer og spise lunsj på hotellet istedenfor er det selvsagt mulig. Om noen ønsker shopping fremfor tur kan sjåfør kjøre dere til Gol om formiddagen. Vi har ikke noe felles program før omvisningen i Gildehallen.
Om ettermiddagen får vi omvisning i Gildehallen som er hotellets eget museum. Gudrun og Asle Hesla har først og fremst samlet bruksting fra gammel tid, men her er og mye som trygt kan kalles for prydgjenstander. Ved inngangen til Gildehallen er det bygd opp en liten landhandel. Her er det gamle vekter med lodd, klesruller, vaskebrett, saftflasker, honningspann, kakebokser, protokoller, kaffikverner, parafinlamper og pumper, gamle kassa-apparat, gamle telefoner, melkespann. En stor gammel vedkomfyr og et heimebrenningsapparat har og plass her som en ekstra spiss på samlingen. Inne i den store hallen dominerer et stort langbord pyntet med ulike typer parafinlamper og ellers et rikt utvalg av kister, kjerald, symaskiner, tutegrammofoner, hardingfeler og mye mer! Når du går over dørstokken i Gildehallen, er det som å gå inn døren til en helt annen tid. Denne hallen rommer en av de største private samlingene av såkalte bondeantikviteter i Norden. Felles middag på hotellet om kvelden.

 Dag 3, onsdag 8. september:

Etter frokost kjører vi en koselig rundtur med bussen på Golsfjellet og nyter den vakre naturen før vi returnerer tilbake til hotellet for felles lunsj. Tiden etter lunsj og frem til middag disponeres etter eget ønske.

Dag 4, torsdag 9. september:

Etter en rolig morgen med god frokost setter vi oss i bussen for å begynne hjemreisen. I dag kjører vi vestover via Hol – Aurland sambandet. Underveis passerer vi både Geiteryggen turisthytte og Østerbø Fjellstove før vi kommer ned til Vassbygdi og Aurland. I Aurland tar vi oss en pause med mulighet for å handle sko i butikken til Aurlandskoen. Er det fint vær og god sikt kjører vi en tur opp til Stegasteinen, den kjente utsiktsplattformen som ligger 650 meter over Aurlandsfjorden, før vi spiser lunsj på Sognaporten kafe. Etter lunsj fortsetter vi E16 forbi Flåm, Gudvangen og Voss før vi ankommer Bergen om ettermiddagen.

Velkommen med på en tur hvor vi har lagt opp til mye fritid som disponeres etter eget ønske.

Pris pr person i dobbeltrom 5.990.-, tillegg enkeltrom for hele oppholdet 900.-Inkludert:


Betalingsbetingelser:


Les mer i reisebestemmelser
Oset Høyfjellshotell 6. sept.
Vi har gleden av å gjenta suksessen fra 2020 og invitere dere med på en 4 dagers tur til Oset og Golsfjellet 6. september. Vi kjører Hardanger og Hardangervidden på utreisedag og Hol – Aurland på hjemreise. På Oset er det opp til dere hvordan dere ønsker å benytte dagene. Om det er ut på tur, svømme i bassenget eller lese en god bok er opp til dere. På kveldstid koser vi oss med god mat og levende musikk i salongen. Bli med oss til fjells, husk badetøy. Turen kjøres med Hildur Villanger som reiseleder.
4 dager
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Link utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
pameldingsturer_2021007009.jpg pameldingsturer_2021007008.jpg pameldingsturer_2021007007.jpg pameldingsturer_2021007006.jpg pameldingsturer_2021007005.jpg
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidliger enn 4 måneder før avreise er dette gratis
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Oversikt sete reservasjon for denne turen
Covid-19 info