pameldingsturer_2021022019.jpg
Dag 1, torsdag 1. april:

Avreise fra Bergen Busstasjon perrong P klokken 09:00. Vi kjører via Voss og Hemsedal til Gol før vi fortsetter på RV 7 gjennom Hallingdal før vi ankommer Oslo på ettermiddagen. Lunsj underveis er inkludert, felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2, fredag 2. april:

I dag slapper vi av med en god frokost og setter av tid til en tur i bassenget om noen ønsker det. På formiddagen tar vi plass i bussen og kjører ned til Aker brygge hvor Oslo fergene har kaiplass. Vi skal være med på en times tur rundt Hovedøya, Bleikøya, Gressholmen, Lindøya, Nakkholmen og Hovedøya før vi returnerer til Aker brygge og bussen for å finne oss et koselig sted for felles lunsj(inkludert). Etter lunsj fortsetter turen ut til bydelen Stovner hvor vi skal se på Stovnertårnet, også omtalt som Norges lengste tårn. Tårnet ble åpnet i 2017 og kostet 25 millioner, er 15 meter høyt og har 265 meter gangbane. Vi er tilbake på hotellet tidlig ettermiddag og har ettermiddag fri til egen disposisjon. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3, lørdag 3. april:

Vi nyter dagens frokost og gir oss tid til å våkne skikkelig før vi gjør oss klar for dagens utflukt. I dag skal vi til Handelsstedet Bærums Verk, ca. en halv times kjøretur vest for Oslo. De vakre omgivelsene på Bærums Verk er et populært turområde hele året, og i parken er det 28 skulpturer laget av anerkjente norske billedhoggere. Historien fra jernverket som lå her fra 1610 til 1874 preger hele stedet, og i de koselige husene, mange av dem arbeiderboliger fra 1700-tallet, er det i dag butikker og verksteder med kunst og håndverk, glassblåsere, trearbeider, møbelsnekkeri, strikk, vev og quilting. Her blir det god tid til å utforske området på egenhånd får vi nyter en lunsj på et av spisestedene i området. Er været med oss tar vi en tur opp i Holmenkollen for å nyte utsikten over hovedstaden på vei tilbake til hotellet. Ettermiddagen fri til egen disposisjon, felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 4, søndag 4. april:

I dag forlater vi hotellet og Oslo for et spennende cruise til Kiel t/r. Vi sjekker inn på Color Magic hvor vi får tildelt våre 3-stjerners utvendige lugarer, som vi skal bo de neste to nettene, avreise fra Oslo er klokken 14:00. Tiden frem til middag klokken 17:30 kan dere bruke til å bli bedre kjent på skipet eller ta en liten «siesta» på lugaren, valget er deres. Middagen nytes i restauranten Grand buffet hvor vi får servert en fantastisk buffet med en valgfri drikkeenhet er inkludert. Etter middag forflytter vi oss til skipets teatersal for å se kveldens musikalske forestilling. Lunsj ikke inkludert i dag.

Dag 5, mandag 5. april:

Etter en god natts søvn er det i dag mulighet for å nyte en bedre frokostbuffet under innseilingen til Kiel før vi ankommer 10:00. Under normale omstendigheter har vi i dag tiden fra 10:00 til 13:30 mulighet for å gå i land for shopping. Det store shoppingsenteret Sophien Hof ligger 10 minutters gange fra båten og har det aller meste av butikker, i tillegg er det en koselig gågate like ved hvor man kan handle og se på folkelivet. Om det fortsatt er Covid-19 restriksjoner kan det være mulig vi ikke får gå i land i Kiel, da vil det heller ikke være åpent for påstigning i Kiel for tyske passasjerer. På denne måten unngår vi karantene ved hjemkomst og smittefaren begrenses. Felles middag om kvelden i Grand buffet med en gratis drikkeenhet til maten. Også på hjemveien går vi i teatersalen for å få med oss kveldens musikalske innslag etter middagen. Lunsj ikke inkludert i dag.

Dag 6, tirsdag 6. april:

Etter en god frokost ankommer vi Oslo 10:00 og setter kursen vestover når vi har fått samlet alle i bussen. Turen går over Hallingdal, Hemsedal og Voss før vi ankommer Bergen mellom 19:00-20:00. Lunsj underveis er inkludert.

Betalingsbetingelser:


Les mer i reisebestemmelser

Pris pr person i dobbeltrom for tur som beskrevet 10.900.-, enkeltromstillegg 1.835.-
pameldingsturer_2021022017.jpg
Påsketur 1. april, 6 dager
Å produsere påsketuren for 2021 er det vanskeligste jeg har gjort i min tid som turoperatør. Usikkerhet rundt Covid-19 medfører at vi ikke kan kjøre sydover i Tyskland for å møte våren slik vi har gjort tidligere. Da må vi holde oss i Norge hvor påske for de fleste er forbundet med fjell, snø og ski, noe som ikke er aktuelt for vår kundegruppe. I byene er åpningstider og tilbud veldig redusert på høytidsdagene i tillegg til at mange av våre leverandører i Norge er usikker på fremtiden. Til tross for dette føler jeg at vi har klart å sette sammen en fin tur hvor vi får med oss gode opplevelser og sosialt samvær.

I påsken 2021 unner vi oss litt luksus i vårt eget land før vi avslutter med et flott cruise til Kiel. Vi kjører til Oslo hvor vi bor fint på Radisson Blu Scandinavia med Dronningen og Kongen som nærmeste nabo. Under oppholdet kjører vi utflukter i nærområdet med lunsj underveis, når det er fritid er det mange alternativer vi kan velge mellom. På hotellet kan vi ta en svømmetur i bassenget med påfølgende sauna eller kose oss med noe godt i glasset med utsikt over Oslo fra 21. etasje hvor Summit bar ligger. Er det fin vær kan en spasertur i Slottsparken eller en tur på Karl Johan absolutt anbefales.

Vi skal nyte Oslo og hotellets fasiliteter i 3 netter før vi setter kursen mot Hjortneskaien og det fantastiske Color Magic hvor vi sjekker inn på 3-stjerners utvendige lugarer. Color Magic og søsterskipet Color Fantasy er verdens største cruiseskip med bildekk, så her skal det være plass nok for oss. Av fasiliteter om bord kan vi nevne taxfree butikk, Spa & Fitness senter med boblebad og mulighet for behandlinger, casino og golfsimulator. Hva med en liten spasertur i promenadegaten med litt handel og en lunsj på en av kafeteriaene med påfølgende tur til Observation Lounge på dekk 15 for å nyte havutsikten. Om kveldene har vi reservert plass i skipets teatersal, Show Lounge, hvor vi vil bli servert et glass forfriskende drikke før vi nyter kveldens musikalske forestilling. Skipets fantastiske middags- og frokostbufféer er inkludert begge veier, LUNSJ OM BORD ER IKKE INKLUDERT.
pameldingsturer_2021022015.jpg
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Link utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
Link perrongoversikt Bystasjonen
pameldingsturer_2021022009.jpg
Covid-19 info
pameldingsturer_2021022008.jpg pameldingsturer_2021022007.jpg
Stovnertårnet
Hotellets basseng
Bærums Verk
Utsikt Sky bar hotellet
Merk at vi forholder oss til myndighetenes råd om smittevern og tar forbehold om endringer i turen om disse rådene endres. Dere vil i så fall bli varslet umiddelbart ved endringer.
pameldingsturer_2021022006.jpg pameldingsturer_2021022005.jpg
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Passnummer
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Passnummer
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidliger enn 4 måneder før avreise er dette gratis
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Oversikt sete reservasjon for denne turen
  
  På grunn av usikkerhet rundt Covid-19 har vi fått endrede betingelser fra våre leverandører med hensyn til kansellering av turen. Dette gjør at vi kan avvike fra vanlige avbestillingsvilkår og innfører følgende endringer på denne turen: