Dag 1, onsdag 8. desember:

Start Bergen Busstasjon perrong P kl. 08:50, Åsane Terminal 09:00 og Knarvik Terminal 09:30. Vi
kjører gjennom Romarheimsdalen til Oppedal, ferge kl. 11:00 til Lavik videre via Lavik og Førde til Skei med ankomst 13:20. Vi får tildelt værelsene våre og samles deretter til en enkel lunsj (3 halve rundstykker og kaffe). Ettermiddagen fri i Skei. Vi kan anbefale et besøk i Audhild Vikens Vevstove og Julebutikk som ligger rett over veien for hotellet. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2, torsdag 9. desember:

På formiddag arrangerer vi en kort utflukt med bussen, destinasjon er ikke bestemt. Vi er tilbake på Skei Hotel til enkel lunsj (3 halve rundstykker og kaffe). Ellers kan vi friste med en avslappende ettermiddag i hotellets badeavdeling, eller en siste julehandel hos Audhild Vikens Vevstove. Detaljer om kvelden kommer vi tilbake til.

Kl. 19.00 inviterer vi til det store pensjonistjulebordet. Her finner vi et rikholdig utvalg av varme og kalde retter, samt desserter, julekaker og kaffe. Etter maten blir det musikk og dans.

Dag 3, fredag 10. desember:

Etter en ikke altfor tidlig frokost pakker vi bagasjen i bussene og tar fatt på hjemveien. Turen går etter samme rute som fremturen. Vi er tilbake i Knarvik rundt kl. 14.45 og i Bergen en halvtime senere.


Pris pr person i dobbeltrom 4.190.-, tillegg enkeltrom kroner 600.-
Julebord Jølster
8. desember, 3 dager
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Link utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
Pris fra 4.190.-
person dbl rom
Covid-19 info
Skei hotell har i flere år invitert til pensjonistjulebord første torsdag i desember, i 2021 blir julebordet torsdag 9. desember. Denne dagen dekkes et fantastisk julebord med alt vi kan tenke oss av kalde- og varme retter i tillegg til lekre desserter og hjemmebakst. Bli med oss på 3 rolige dager med god mat og sosialt samvær på fantastiske Thon hotell Jølster. Hotellet har svømmebasseng med god temperatur, treningsrom, solarium, sauna og tyrkisk bad.
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Passnummer
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Passnummer
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Ønsker du reservere sete for hele turen koster det kroner 150.-, bestilles turen tidliger enn 4 måneder før avreise er dette gratis
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Oversikt sete reservasjon for denne turen