Dag 1, mandag 2. mai:

Vi starter turen fra Os 11:15, Nesttun 11:45 og til slutt Bystasjonen perrong P klokken 12:15. Med alle vel ombord kjører vi direkte til Fjordline terminalen for innsjekk. Tiden etter avgang klokken 13:30 og frem til middag klokken 17:30 disponerer dere etter eget ønske. På dekk 7 skjer det meste om bord, her kan dere kjøpe lunsj (ikke inkludert), eller ta en tur forut i skipet og nyte utseilingen fra Bergen. Taxfree butikken finner dere på dekk 6 om det er ønskelig å handle.


Klokken 17:30 møtes vi akter på dekk 7 ved Commander buffetrestaurant. Dagens middag er en lekker buffet med alt vi kan ønske oss av kalde- og varme retter + et stort utvalg av desserter. Det er også inkludert valgfri drikke, vann, mineralvann, juice, øl eller vin til maten. Her koser vi oss med god mat og drikke frem til klokken 19:00 som er tiden vi har til disposisjon i restauranten. Om kvelden er det musikk og underholdning forut i båten på dekk 7.

Dag 2, tirsdag 3. mai:

I dag har vi valgt bort frokost om bord i båten for å kunne ligge så lenge som mulig. Ved ankomst Hirtshals klokken 08:00 lar vi bagasjen stå i lugaren når vi går ut for å møte bussen på utsiden av terminalen. Med alle vel ombord kjører vi direkte til Skaga Hotel for en bedre frokost.

Vi er ikke kun kommet til Danmark for å spise, det må handles også. Vi setter kursen sørover på E39 til Aalborg og Bilka hvor vi setter av god tid for shopping. Her blir det også tid til å spise lunsj som dere sørger for på egenhånd, den er ikke inkludert. 12:30 kjører vi de som ønsker det inn til Aalborg, her blir dere satt av ved Jomfru Anes gade som har et rikt utvalg av resturanter

Med alle varene godt pakket i bussen setter vi kursen nordover igjen, denne gangen på vei 55 som går på vestkysten. Ved ankomst Blokhus tar vi oss tid til nok et shoppingstopp, denne gangen på Blokhus Lys. Her finner dere stearinlys i alle mulige fasonger i tillegg til utrolig mye fint i brukskunst og interiør, absolutt verdt et besøk.

Turen forsetter på kystveien forbi Løkken før vi ankommer Hirtshals og Hotel Skaga hvor vi skal spise en bedre middag før vi kjører til Fjordlineterminalen for innsjekk klokken 19:00. Etter avgang Hirtshals klokken 20:00 er kvelden til fri disposisjon.

Dag 3, onsdag 4. mai:

I dag får vi servert frokostbuffet i Commander restaurant akter på dekk 7. For oss er åpningstiden for frokost 08:30-10:00. Etter ankomst Bergen klokken 12:30 møter vi bussen på utsiden av terminalen og kjører direkte til Bergen busstasjon.


Vi gjør oppmerksom på at dere må bære alt av tollpliktig varer med dere gjennom tollen ved ankomst Bergen, det skal ikke være noe i bussen.
Vi gjentar suksessen med en rolig tur til Danmark hvor dere disponerer tiden i land slik dere selv ønsker…. uten stress, ingen tidlig frokost ombord på båten ved ankomst Hirtshals.

Dere slapper av til båten klapper til kai i Hirtshals, når alle har ankommet bussen kjører vi den korte kjøreturen, 4 minutter, til Skaga Hotel for en bedre frokost.

Vi legger også til rette for at de som ønsker det kan få litt tid i Aalborg sentrum, er været fint kan det kanskje friste med en utelunsj i Jomfru Anes gade.............

Dere tar dere av handlingen så sørger vi for at dere får en trygg reise i komfortabel turbuss, god mat og sosialt samvær. Turen kjøres selvfølgelig med Hildur Villanger som reiseleder, hun følger dere ombord i skipet og sørger for at ombordstigningen går problemfritt.
Link utskriftsvennlig
Link perrongoversikt Bystasjonen
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Reisebestemmelser
Betalingsbetingelser:

Les våre reisebestemmelser for detaljer.
Handletur til Danmark 2. mai
3 dager

På grunn av kort tid til avreise faktureres denne turen umiddelbart etter påmelding
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Oversikt sete reservasjon for denne turen
GARANTERT AVGANG