Dag 1, søndag 27. november:

Avgang fra Os terminal klokken 11:15 med mulighet for påstigning underveis etter avtale. Dersom påmelding i Åsane kjører vi om Åsane Terminal 12:00 før vi reiser fra perrong P klokken 12:15 for innsjekk hos Fjordline klokken 12:25. Klokken 17:30 har vi stor julebuffet om bord med fri drikke inkludert.

Dag 2, mandag 28. november:

For å kunne slappe av om morgenen venter vi med å spise frokost til vi ankommer Danmark klokken 08:00, da kjører vi direkte opp til Hotel Skaga for en bedre dansk frokost. Videre går turen raskeste vei til Kiel med ankomst tidlig ettermiddag. Etter innsjekk tar sjåfør/reiseleder de som ønsker det med på en tur bort til julemarkedet.

Siden InterCity ikke serverer middag lenger spiser vi middag på Cabana Rodizio som ligger i samme huset som Intercity, vi går under tak rundt hushjørnet til restauranten hvor vi spiser felles middag begge kvelder.

Dag 3, tirsdag 29. november:

Etter frokost er hele dagen fri for å oppleve handel på Kiels julemarked. Om kvelden skal vi ha den fantastiske Rodizio menyen til middag. Her forsyner vi oss selv med tilbehør (poteter/grønnsaker osv), deretter kommer betjeningen og skjærer opp forskjellige typer kjøtt direkte på tallerkenene våre. De kommer i flere omganger, så her er bare til å slappe av og nyte den gode maten.

Dag 4, onsdag 30. november:

Frokost og avreise fra Kiel klokken 09:00. Vi kjører til Flensburg og har et par timers pause på Citti Markt hvor vi kan proviantere den tollfrie kvoten og/eller de siste julegavene. Det er også mulig å spise lunsj før vi fortsetter mot Hirtshals og Hotel Skaga for en skikkelig dansk julebuffet med 3 drikkenheter inkludert (se vedlagt meny). Mens dere koser dere med god mat kjører jeg bort på Fjordlineterminalen og sjekker inn gruppen slik at alt er klart når vi kjører fra Hotel Skaga 18:55.

Dag 5, torsdag 1. desember

Frokost om bord før vi ankommer Bergen 12:30. Vi kjører via busstasjonen, Åsane Terminal før vi fortsetter turen til Os.

Pris for program med måltider som beskrevet inkludert:

Endelig er det tid for å reise til Kiel igjen, nå har vi hatt 2 år uten pølser, glauwein og julemarked.

I Kiel er tre forskjellige markeder med kort gangavstand imellom, i tillegg har vi det store kjøpesenteret Sophienhof i tilfelle det blir dårlig vær. Her inne er det ingenting som mangler, og det er mulig å få gjort unna julehandelen i fred og ro innendørs. På hjemveien blir det stopp på Citti Markt i Flensburg for handel av taxfree og/eller andre spesialvarer fra Tyskland.

Vi reiser fra/til Bergen med Fjordline i utvendige lugarer, I Kiel bor vi på InterCity hotell. Turen kjøres med Hildur Villanger som reiseleder.

Vi ser ingen grunn til å reise lenger enn til Kiel for å oppleve et innholdsrikt tysk julemarked, her er alt vi ønsker ++

Bli med på en hyggelig førjulstur du også ??
Link utskriftsvennlig
Link perrongoversikt Bystasjonen
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Reisebestemmelser
Betalingsbetingelser:Les våre reisebestemmelser for detaljer.
Julemarked Kiel 27 nov.
5 dager

Pris pr person i dobbelt rom/lugar 6.750.- Tillegg utvendig singelrom/utvendig singellugar 1.150.-
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Oversikt sete reservasjon for denne turen