Dag 1, fredag 28. oktober:

Avreise fra Os 09:00, Bergen busstasjon perrong P klokken 10:00. turen blir kjørt E 16 forbi Voss, Gudvangen og Flåm før vi ankommer Sognaporten for lunsj.

Turen videre går over Hemsedalsfjellet til Robru hvor vi svinger av mot Oset og Golsfjellet. Etter innsjekk tidlig ettermiddag er det fritid frem til middag klokken 19:00. Levende musikk og dans om kvelden.

Dag 2, lørdag 29. oktober:

Etter en god frokost lader vi opp til Oktoberfest. Har dere lederhosen eller tyrolerdrakt er nå antrekket skal på, festen starter klokken 11:00 og varer et par timer. Her blir et stort utvalg av pølser og øl som hører med til en slik fest, i tillegg er det orkester som får oss i riktig stemning med ompa musikk.

Når formiddagsøkten er over blir det fritid frem til middag klokken 19:00 som dere benytter etter eget ønske.

Mulighetene er mange........frister det med en liten spasertur.....svømmetur i bassenget......sosialt samvær "innomhus" eller rett og slett slappe av på rommet, dere bestemmer.

Etter middag fortsetter festen med musikk og dans.

Dag 3, søndag 30. oktober:

Etter en sen frokost setter vi oss i bussen og begynner på returen til Bergen. Vi kjører Hemsedalsfjellet på hjemveien også, lunsj underveis før ankomst Bergen ca. klokken 16:00.
Vanligvis forbinder vi Oset Høyfjellshotell med flott fjellturer og god mat. Siden 2018 har de arrangert fest i fjellet en gang i året, den stor Oktoberfesten hvor musikk, mat og god drikke er i fokus.

På oktoberfesten er det liv og røre i fjellet med ompa musikk og fullbooket hotell. Bli med oss på en annerledes helg i fjellet. Hildur Villanger er reiseleder på turen.
Link utskriftsvennlig
Link perrongoversikt Bystasjonen
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Betalingsbetingelser:Les våre reisebestemmelser for detaljer.
Reisebestemmelser

Pris pr person i dobbeltrom 4.390.-, tillegg enkeltrom 500.-

Tur og måltider som beskrevet i program inkludert.
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Passnummer
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Passnummer
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Oversikt sete reservasjon for denne turen