Dag 1, mandag 29. august:

Avgang fra Bergen busstasjon perrong P klokken 09:00. Vi kjører via Åsane til Trengereid og videre på E16 til Voss hvor vi tar en benstrekk.

Turen fortsetter over Skjervet og ned til Granvinsvatnet hvor vi svinger av RV 13 mot Ulviksfjellet og Syse Gard. Vel fremme på Ulvik Gard skal vi være med på Cidersmaking, i tillegg vil vi få servert en deilig kjøttsuppe til lunsj. Før vi kjører videre gir vi oss tid til å besøke gardsbutikken, kanskje noen kjøper med seg lokale produkter som skal nytes på fjellet.

Etter lunsj går turen videre over Hardangerbroen og Hardangervidden før vi ankommer Oset Høyfjellshotell ut på ettermiddagen. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2, tirsdag 30. august:

I dag tilbyr vi en tur til Gol før lunsj om det er noen som ønsker å «gå på byen» fremfor fjellet. Turgåere kan smøre matpakke om morgenen, alternativt kan man dele turen i to og komme inn på hotellet for lunsj mellom 13:00-14:30.

Om dere ønsker bade er bassenget åpent fra 07:00-19.00 med en temperatur på 27 grader.
Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3, onsdag 8. september:

Etter frokost kjører vi en koselig rundtur med bussen på Golsfjellet og nyter den vakre naturen før vi returnerer tilbake til hotellet for felles lunsj. Tiden etter lunsj og frem til middag disponeres etter eget ønske.

Dag 4, torsdag 9. september:

Etter en rolig morgen med god frokost setter vi oss i bussen for å begynne hjemreisen. Om veien er åpen kjører vi på vestsiden av Tisleifjorden forbi Golsfjell Fjellstue og videre ned til Ulsåk i Hemsedal hvor vi kjører inn på RV 52 for ferden videre til Vestland.

Resten av hjemturen går på kjente veier. Vi møter E16 i Borgund og fortsetter på denne forbi Aurland, Flåm, Opheim, Voss, Dale og Trengereid før vi ankommer Bergen rundt klokken 16:00. Dagens lunsj spiser vi på Voss.

Velkommen med på en innholdsrik som passer for alle.
Oset Høyfjellshotell 29. august
Vi fortsetter tradisjonen med vår flotte høsttur til Oset Høyfjellshotell på Golsfjellet. I 2022 kjører vi via Ulvik på utreisedagen. Her besøker vi Syse Gard for lunsj og cidersmaking. Returen kjøres over Hemsedalsfjellet.
Hvordan dere vil tilbringe dagene på Oset er opp det dere. Her kan dere gå på tur, svømme i bassenget eller lese en god bok, valget er deres. På kveldstid koser vi oss med god mat og levende musikk i salongen. Bli med oss til fjells, Golsfjellet passer for alle. Turen kjøres med Hildur Villanger som reiseleder.

Husk badetøy.
4 dager
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Link utskriftsvennlig
pameldingsturer2022005010.jpg pameldingsturer2022005009.jpg pameldingsturer2022005008.jpg
Bilde:Hildur Villanger
pameldingsturer2022005007.jpg pameldingsturer2022005006.jpg pameldingsturer2022005005.jpg
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Betalingsbetingelser:Les våre reisebestemmelser for detaljer.
Reisebestemmelser
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Oversikt sete reservasjon for denne turen