Dag 1, lørdag 17. september:

Avreise fra Bergen Busstasjon perrong P klokken 09:00. Vi kjører E 16 via Voss, Lærdal og Borgund før vi tar inn på RV 52 over Hemsedal til Gol, lunsj er inkludert i dag. Videre kjører vi Hallingdal østover til vi ankommer Oslo ut på ettermiddagen og sjekker inn på Thon Hotel Europa med sentral beliggenhet nærme Slottsparken. Hotellet var totalrenovert i 2018. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2, søndag 18. september:

Etter frokost og en rolig formiddag reiser vi til Oslo Spektrum for å se det fantastiske Norsk Militær Tattoo, Norges største innendørsshow, som begynner klokken13:00. Det er et militærmusikkshow med nærmere 800 medvirkende. Du får oppleve innslag fra Forsvarets fem profesjonelle musikkorps, utenlandske militærkorps og drillkontingenter, og selvfølgelig Hans Majestets Kongens Garde. I tillegg deltar kor og artister fra andre spennende kunstarter!
Lunsj ikke inkludert, felles middag om kvelden.

Dag 3, mandag 19. september:

Etter frokost sjekker vi ut fra hotellet og tar oss en liten rundtur i Oslo med bussen før vi sjekker inn på Color Fantasy senest klokken 12:00. Color Fantasy ble satt i dirft i 2004 og regnes som et fullverdig cruiseskip. Om bord er det egen ”promenadegate” med forretninger og restauranter, i tillegg er det stort show hver kveld i skipets teatersal. I dag er stor middagsbuffet med en drikkeenhet vann/øl/vin inkludert. Vi bor i 3 stjernes utvendig lugar, lunsj ikke inkludert.

Dag 4, tirsdag 20. september:

Før ankomst Kiel klokken 10:00 besøker vi buffetrestauranten for en bedre frokost. Vel i land og om bord i bussen kjører vi den korte turen til det store Citti Markt Flensburg hvor vi setter av god tid for handel, her blir også mulighet for å spise lunsj på egenhånd.

På turen videre mot Hirtshals tar vi flere stopp med mulighet for å strekke bena, innsjekk Fjordline senest 19:00. Stor middagsbuffet med fri drikke (mineralvann, øl, vin) om bord, overnatting i standard utvendig lugar.

Dag 5, onsdag 21. september:

Stor frokostbuffet om bord før vi ankommer Bergen 12:30, bussen kjører til Busstasjonen når alle har ankommet. Vi takker for en hyggelig tur med mange opplevelser og ser frem til neste tur med dere.
Her har dere muligheten til å være med på en fantastisk fin rundreise hvor Oslo og Militær Tattoo 2022 er en del av turen. Vi har valgt lørdag som utreisedag fra Bergen, da er det liten trafikk og rolig på veiene.

Turen går over Hemsedal med stopp underveis for benstrekk og lunsj, Oslo er dagens destinasjon. Her koser vi oss i to dager før vi fortsetter med Color Fantasy til Kiel, shopping på Citti Markt i Flensburg og videre til Hirtshals for Fjordline hjem til Bergen.

Turen kjøres med Hildur Villanger som reiseleder.
Link utskriftsvennlig
Link perrongoversikt Bystasjonen
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Militær Tattoo 17. september
5 dager
Betalingsbetingelser:


Les våre reisebestemmelser for detaljer.
Reisebestemmelser
På grunn av reglene til Ticketmaster vil det bli krevd et depositum på kroner 1.000.- som må være betalt innen 10.01.22, dette refunderes ikke ved avbestilling etter 10.01.22.

Pris pr person i dobbeltrom/lugar 9.490.- Tillegg enkeltrom/lugar 2.260.-

- Lunsj kun inkludert utreisedag, resten av turen er lunsj ikke inkludert
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Oversikt sete reservasjon for denne turen