Utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
julemarked048003.gif julemarked048003.gif
Betalingsbetingelser:


Les våre reisebestemmelser for detaljer.
www.buss-reise.no v/Kjell Gytri, Midtskogvegen 3, 5300 Os, Mob. +47 93 00 14 01, Orgnr. NO995755939MVA, post@buss-reise.no
Vil du/dere reise vekk fra julestresset hjemme kan kanskje en koselig tur til Haugesund være et fint alternativ.

Vi tilbyr en innholdsrik tur med lite kjøring, sentralt bosted i Haugesund, besøk i Haugesund konserthus hvor Herborg Kråkevik og Kåre Conradi inviterer til en varm og humoristisk kveld med barndommens jul som ramme. Vi har utflukt til julemarkedet i Skudeneshavn, i tillegg er det god tid til å kose seg på julemarkedet i Haugesund på egenhånd.

Turen kjøres med reiseleder.
Dag 1, fredag 8. desember:

Avreise fra Bergen Bystasjon perrong P klokken 09:00. Turen sørover kjører vi på E39 via Os, Halhjem, Stord og Bømlafjordtunnelen før vi ankommer Haugesund ca. klokken 12:00. Jeg kan ikke garantere at vi får sjekket inn ved ankomst, men vi får satt fra oss bagasjen slik at vi kan ta en tur på byen å sjekke ut julegaten. Her er mange koselige steder for å spise lunsj som i ikke er inkludert i dag.

Vi spiser felles middag på hotellet før vi klokken 18:40 er klar for å spasere 350 meter bort til konserthuset for å se forstillingen «Juleminner, sanger og fortellinger om julen» med Herbjørg Kråkevik og Kåre Conradi. Om vær og vind ikke er på vår side kjører vi med bussen. Se link under for mer informasjon om forestillingen.


Dag 2, lørdag 9. desember:

I dag gir vi oss god tid med en bedre frokost før vi finner plassene våre i bussen. Dagens destinasjon er julemarkedet i Skudeneshavn. Vi kjører vestsiden av Karmøy på vei sørover og østsiden på returen til Haugesund.
Vel fremme i Skudeneshavn setter vi av tid slik at dere kan utforske julemarkedet på egenhånd, kanskje dere finner noe godt til lunsj (ikke inkludert i dag) i en av bodene.
Om ettermiddagen disponerer dere tiden selv, om dere vil slappe av på hotellet eller utforske Haugesund er opp til dere.
 
Om kvelden har hotellet laget et eget julebord kun for vår gruppe. Her finner vi et utvalg kalde retter i tillegg til pinnekjøtt, lutefisk og svineribbe med påfølgende dessert og kaffe. Det blir kanskje ikke så mange retter å velge mellom som et ordinært julebord som er åpent for alle, men hotellet har bare fått positive tilbakemeldinger for denne løsningen fra grupper tidligere.

Dag 3, søndag 10. desember:

Etter en rolig morgen med god frokost sjekker vi ut av hotellet og setter kursen nordover mot Bergen, ankomst Bystasjonen ca. 15:00.
Pris pr person i dobbeltrom for tur som beskrevet i program 4.950.-

Tillegg enkeltrom 610.-
Hjem
Om
Kontakt
Turer
julemarked048003.gif julemarked048003.gif julemarked048003.gif julemarked048003.gif
Julemarked Haugesund 8. desember, 3 dager
Bestill turen her:
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Link beskrivelse av Juleminner
Link Thon Saga
Link julemarked Skudeneshavn
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Oversikt sete reservasjon for denne turen