Utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
kielcruise056003.gif kielcruise056003.gif
Betalingsbetingelser:


Les våre reisebestemmelser for detaljer.
www.buss-reise.no v/Kjell Gytri, Midtskogvegen 3, 5300 Os, Mob. +47 93 00 14 01, Orgnr. NO995755939MVA, post@buss-reise.no

Vi har gleden av å kunne tilby et flott cruise med Color Magic fra Oslo til Kiel t/r søndag 29. oktober.
Color Magic og søsterskipet Color Fantasy er verdens største cruise skip med bildekk. Om bord finner vi alt vi har behov for, her er stor «handlegate» med butikker, restauranter, pub og casino.

Er du glad i trening/velvære er kanskje Wellness senteret plassen for deg. Her tilbys moderne, treningsfasiliteter, boblebad, badstue, steambad, massasjestoler og spabehandlinger. Her kan du trene, hvile eller nyte en spa-behandling med utsikt utover havet.

Om kvelden etter middag er det mulighet for å besøke skipets Show lounge og se kveldens spektakulære show. Vel fremme i Kiel blir båten liggende fra 10:00-14:00 før den setter kursen nordover igjen. Det blir mulighet for å gå i land og besøke det store Sophienhof kjøpesenteret som ligger et par hundre meter fra kaien. Vi har reservert 3-stjerners utvendige lugarer til alle.

Turen kjøres med sjåfør som reiseleder. Dette blir en kjekk tur uten stress, ikke vent for lenge med å melde deg på.
Dag 1, lørdag 28. oktober:

Avreise fra Bergen Bystasjon perrong P klokken 10:00. Turen østover starter på E16 til Voss hvor vi svinger av mot Hardangerbroen og Eidfjord før vi fortsetter over Hardangervidden. Ut på ettermiddagen er vi fremme på Flå hvor vi skal overnatte. Lunsj underveis er inkludert, felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2, søndag 29. oktober:

Etter en bedre frokost fortsetter vi turen mot Oslo og Hjortneskaien hvor vi skal være klar for innsjekk klokken 12:30. Vel om bord og etablert på de fine utvendige lugarene er det tid for å utforske skipet, lunsj er ikke inkludert i dag. Om ettrmiddag/kveld møtes vi for felles middag i Oceanic a la carte restaurant akter i båten. Her får vi servert en 2-retters meny med to drikkeenheter (øl, vin, mineralvann) inkludert. Etter middag har vi reservert plass i Show Lounge for de som ønsker.

Dag 3, mandag 30. oktober:

I skipets buffet restaurant spiser vi en bedre frokost før vi ankommer Kiel klokken 10:00. Båten ligger til kai fra 10:00-14:00, om du ønsker er det mulig å gå i land for shopping. Vil du heller slappe av på skipet er det opp til deg. Tid frem til middag om ettermiddag/kveld er til fri disposisjon, lunsj ikke inkludert i dag. I dag spiser vi middag i skipets flotte Grand Buffet restaurant. En drikkeenhet (øl, vin, mineralvann) inkludert. Også i dag har vi reservert bord om noen ønsker besøke Show Lounge for å se dagens show. Det er to forskjellige show på utreise og hjemreise.

Dag 4, tirsdag 31. oktober:

Nok en gang har vi gleden av å nyte en deilig frokost i Grand Buffet restaurant. Vi ankommer Oslo 10:00 og møter umiddelbart ved bussen for å starte hjemreisen. Hjemturen går over Hemsedal med lunsj underveis inkludert. Beregnet ankomst Bergen mellom 20:00-21:00.


Ikke inkludert: lunsj dag 2 og 3
Pris pr person i DBL rom/lugar kroner 5.750.-, tillegg SGL rom/lugar kroner 790.-
Hjem
Om
Kontakt
Turer
kielcruise056003.gif kielcruise056003.gif kielcruise056003.gif kielcruise056003.gif
Kielcruise 28. oktober, 4 dager
Bestill turen her:
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Oversikt sete reservasjon for denne turen