Utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
knodel033005.gif knodel033005.gif
Betalingsbetingelser:


Les våre reisebestemmelser for detaljer.
www.buss-reise.no v/Kjell Gytri, Midtskogvegen 3, 5300 Os, Mob. +47 93 00 14 01, Orgnr. NO995755939MVA, post@buss-reise.no
Hvert år i september er det Knødel festival og høstfest i St. Johann, dette er en av de mest populære kulinariske begivenhetene i Tyrol. Lørdagen blir det dekket et nesten 600 meter langt bord i hovedgaten i St. Johann for servering av Knødler, som minner om våre raspeballer, i forskjellige varianter. Byen syder av liv med mange feststemte mennesker, hornmusikk og om ikke det er nok blir pyntede kyr før gjennom gatene.

Vi reiser ut fra Bergen med Fjordline og tar en overnatting i Tyskland på veien sydover. Vi bor sentralt i St. Johann i 5 netter og kjører utflukter i nærområdet i tillegg til alle arrangementene som er i byen. Dette blir en uforglemmelig tur som kjøres med Hildur Villanger som reiseleder.
Dag 1, mandag 18. september:

Avgang fra Os terminal klokken 11:15 med mulighet for påstigning underveis etter avtale. Dersom påmelding i Åsane kjører vi om Åsane Terminal 12:00 før vi reiser fra perrong P klokken 12:15 for innsjekk hos Fjordline klokken 12:25. Båten har avgang fra Bergen klokken 13:30, alle har utvendige lugarer under overfarten.

Klokken 17:30 er det stor middagsbuffet i Commander Buffetrestaurant akter på dekk 7. med fri drikke (mineralvann, øl eller vin) inkludert.

Dag 2, tirsdag 19. september:

Vi spiser frokost om bord før vi ankommer Hirtshals. Etter at alle har ankommet bussen setter vi kursen sørover, utpå ettermiddag sjekker vi inn på valg hotell i Tyskland.

Dag 3, onsdag 20. september:

Etter frokost fortsetter vi videre mot St. Johann og hotell Chrystal hvor vi skal bo de neste 4 nettene. Merk dere at hotellet har ikke heis, vi har ønsket rom så lavt som mulig i bygningen.

Dag 4, torsdag 21 september til dag 7, søndag 24. september:

Vi koser oss i St Johann og veksler mellom egne utflukter og deltakelse på det offisielle Knødel festival programmet som strekker seg over flere dager.

Dag 8, mandag 25. september:

I dag pakker vi i kofferten og sjekker ut etter frokost. Vi begynner på returen nordover før vi sjekker inn på valgt hotell i Tyskland om ettermiddagen.

Dag 9, tirsdag 26. september:

Turen nordover fortsetter gjennom Tyskland og Danmark før vi sjekker inn på Fjordline klokken 19:00 for hjemreise. Alle har utvendige lugarer under overfarten. Middagsbuffet klokken 19:30.

Dag 10, onsdag 27. september:

Frokost om bord før vi ankommer Bergen klokken 12:30.
Pris ikke klar, Programmet vil bli oppdatert med detaljer om overnattingssteder og utflukter når vi har alt på plass.
Hjem
Om
Kontakt
Turer
knodel033005.gif knodel033005.gif knodel033005.gif knodel033005.gif
Knødelfestival St. Johann 18. september, 10 dager
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Oversikt sete reservasjon for denne turen