Hjem
Om
Kontakt
Turer
mamma009001.gif mamma009001.gif mamma009001.gif mamma009001.gif
Reisebestemmelser
mamma009001.gif
Oslo med Mamma Mia 3. mai, 4 dager
3. mai setter vi kursen mot Oslo for vårens store happening, nemlig musikalen Mamma Mia på Folketeateret.

Vi bor sentralt i Oslo med gangavstand til det meste. Om dere vil spasere langs Akerselva eller besøke de nye «signalbyggene» i Bjørvika er opp til dere. Vi tar utflukter med bussen slik at vi får med oss de største høydepunktene byen har å by på, her kan nevnes Holmenkollen og Vigelandsparken blant annet.

På fredagen har vi reservert blant de beste plassene i salen, rad 11 parkett. Er vi heldige klarer vi kanskje få til et besøk med innspilling på Nrk. Det får vi ikke svar på før etter nyttår. Hildur Villanger er med som reiseleder.
Dag 1, onsdag 3. mai:

Vi reiser fra Bergen Bystasjon perrong P klokken 09:00, via Åsane og E16 til Voss. Turen videre går forbi Gudvangen, Flåm og Borgund før vi stopper for lunsj ca. klokken 13:30 i Hemsedal.

Etter lunsj fortsetter vi østover i Hallingdal før vi ankommer Oslo ca. klokken 18:00 for innsjekk på Thon Spektrum som blir vårt hjem de neste 3 nettene. Vi har rikelig med stopp for benstrekk og toalettbesøk underveis.

Middagene i Oslo spiser vi «ute» da hotellet ikke har middagsservering. Vi har en liten «brun» og koselig restaurant på Majorstua som vi er veldig fornøyde med, kanskje vi «busser» bort der for felles middag om kveldene.

Dag 2, torsdag 4. mai:

I dag kikker vi ut vinduet for å se hvilket vær det er. Er været fin tar vi oss en tur i Vigelandsparken og videre opp i Holmenkollen før vi spiser lunsj på Frognerseteren. Etter lunsj setter vi av tid slik at de som ønsker det kan besøke Roseslottet. Inngang Roseslottet er ikke inkludert i turprisen da det er en væravhengig aktivitet (pris honnør 70.- i 2022).

Roseslottet slik det beskrives på deres hjemmeside:

I 2020 var det 80 år siden Norge ble angrepet i 1940, og 75 år siden frigjøringen i 1945. Roseslottet er en kunstinstallasjon og et pedagogisk prosjekt som har til formål å fortelle historien om okkupasjonen av Norge og om de grunnleggende prinsippene for demokrati, rettsstat og humanisme som da ble satt ut av kraft. Roseslottet har fått veldig gode tilbakemeldinger fra besøkende.

Vi skal prøve å få til et besøk på Nrk om kveld/ettermiddag hvor vi kan være publikum på et program. Nrk legger dessverre ikke ut program for besøkende før over nyttår, vi må derfor få komme tilbake til dette.
 
Felles middag om kvelden.

Dag 3, fredag 5. mai:

I dag er det kunst og kultur som gjelder. Etter frokost tar vi turen til Bjørvika hvor dere får anledning til å besøke de nye signalbyggene som har «poppet» opp de siste årene, her kan nevnes Deichmanns bibliotek, Munch museet, Det nye Nasjonalmuseet i tillegg til Operataket som begynner å bli noen år nå. Vi sørger for at dere kommer til området, deretter må dere selv velge å besøke de museene som er av interesse for dere. Kanskje dere heller vil spasere en tur på Karl Johan, valget er deres.

Dere sørger selv for å spise lunsj i løpet av formiddagen, den er ikke inkludert i dag.

Ettermiddag fri frem til vi spiser felles middag før Mamma Mia forestillingen som begynner klokken 19:30.

Dag 4, lørdag 6. mai:

I dag er det tid for å vende snuten mot Vestlandet igjen etter opplevelsesrike dager i hovedstaden. I dag kjører vi via Geilo og Hardangervidden tilbake til Bergen.

Vi spiser felles inkludert lunsj underveis, ankomst Bergen ca. 19:00.
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Betalingsbetingelser:


Les våre reisebestemmelser for detaljer.
Utskriftsvennlig
www.buss-reise.no v/Kjell Gytri, Midtskogvegen 3, 5300 Os, Mob. +47 93 00 14 01, Orgnr. NO995755939MVA, post@buss-reise.no
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Vi tar forbehold om at formiddagsprogram dag 2 og 3 kan byttes om dersom det er hensiktsmessig med hensyn til været.

Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
mamma009001.gif
Oversikt sete reservasjon for denne turen