Utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
oktoberfest030006.gif b02nl.gif b02nt.gif
Betalingsbetingelser:


Les våre reisebestemmelser for detaljer.
www.buss-reise.no v/Kjell Gytri, Midtskogvegen 3, 5300 Os, Mob. +47 93 00 14 01, Orgnr. NO995755939MVA, post@buss-reise.no
Vanligvis forbinder vi Oset Høyfjellshotell med flotte fjellturer og god mat. Siden 2018 har det blitt arrangert fest i fjellet en gang i året, den store Oktoberfesten hvor musikk, mat og god drikke er i fokus. På Oktoberfesten er det liv og røre i fjellet med ompa musikk og fullbooket hotell.

Bli med oss på en annerledes helg i fjellet.

Dag 1, fredag 20. oktober:

Avreise fra Os 09:00, Bergen busstasjon perrong P klokken 10:00. turen blir kjørt E 16 forbi Voss, Gudvangen og Flåm før vi ankommer Sognaporten for lunsj.

Turen videre går over Hemsedalsfjellet til Robru hvor vi svinger av mot Oset og Golsfjellet. Etter innsjekk tidlig ettermiddag er det fritid frem til middag klokken 19:00. Levende musikk og dans om kvelden.

Dag 2, lørdag 21. oktober:

Etter en god frokost lader vi opp til Oktoberfest. Har dere lederhosen eller tyrolerdrakt er nå antrekket skal på, festen starter klokken 11:30 og varer et par timer.

Her blir et stort utvalg øl som hører med til en slik fest, i tillegg er det orkester som får oss i riktig stemning med ompa musikk. Klokken 13:30 er det en god lunsj buffet med grillede pølser og annen god mat som hører til.

Når formiddagsøkten er over blir det fritid frem til middag klokken 19:00 som dere benytter etter eget ønske.
Mulighetene er mange........frister det med en liten spasertur.....svømmetur i bassenget......sosialt samvær "innomhus" eller rett og slett slappe av på rommet, dere bestemmer.

Etter middag fortsetter festen med musikk og dans.

Dag 3, søndag 22. oktober:

Etter en sen frokost setter vi oss i bussen og begynner på returen til Bergen. Vi kjører Hemsedalsfjellet på hjemveien også, lunsj underveis før ankomst Bergen ca. klokken 16:00.

Måltider som beskrevet i program er inkludert.«Sprudelwasser Tyrolerkapelle» er booket for å spille denne helgen, et fantastisk orkester bestående av hele 15 musikere.
Pris ikke klar
Hjem
Om
Kontakt
Turer
oktoberfest030006.gif oktoberfest030006.gif oktoberfest030006.gif oktoberfest030006.gif
Oktoberfest Oset 20. oktober, 3 dager
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Oversikt sete reservasjon for denne turen
Trykk her for å se en videosnutt av orkesteret
oktoberfest030001.jpg