Utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
b02nl.gif b02nt.gif oset018005.gif
Betalingsbetingelser:


Les våre reisebestemmelser for detaljer.
www.buss-reise.no v/Kjell Gytri, Midtskogvegen 3, 5300 Os, Mob. +47 93 00 14 01, Orgnr. NO995755939MVA, post@buss-reise.no
Dag 1, mandag 11. september:

Avgang fra Bergen busstasjon perrong P klokken 10:00. Vi kjører via Åsane til Trengereid og videre på E16 til Voss hvor vi tar en benstrekk
.
Turen fortsetter på E16 til Borlaug hvor vi svinger inn på RV 52 over Hemsedalsfjellet. Ved Robru hvor vi tar av til Golsfjellet og ankommer hotellet tidlig ettermiddag, lunsj underveis inkludert.

Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2, tirsdag 12. september:

I dag tilbyr vi en tur til Gol før lunsj om det er noen som ønsker å «gå på byen» fremfor fjellet. Turgåere kan smøre matpakke om morgenen, alternativt kan man dele turen i to og komme inn på hotellet for lunsj mellom 13:00-14:30.

Om dere ønsker å bade er bassenget åpent fra 07:00-19.00 med en temperatur på 27 grader. I 2022 var det begrenset åpningstid på bassenget på grunn av høye strømpriser, tar forbehold om at dette kan gjelde også i 2023.

Felles middag på hotellet om kvelden.

 Dag 3, onsdag 13. september:

Etter frokost kjører vi en koselig rundtur med bussen på Golsfjellet og nyter den vakre naturen før vi returnerer tilbake til hotellet for felles lunsj. Tiden etter lunsj og frem til middag disponeres etter eget ønske.

Felles middag om kvelden.

Dag 4, torsdag 14. september:

Etter en rolig morgen med god frokost setter vi oss i bussen for å begynne hjemreisen. I dag har vi valgt å se Hardangervidden i vakre høstfarger. Vi passerer Geilo, Ustaoset og Haugastøl før vi tar et stopp ved Vøringsfossen. Vi fortsetter ned til fjorden over Hardangerbroen og videre til Ulvik før vi stopper på Syse gard for lunsj. Her blir også mulighet for å kjøpe med seg frukt og andre lokale varer i gardsbutikken.

Etter lunsj fortsetter vi over Ulvikfjellet til Granvin og videre forbi Voss til Bergen som vi ankommer ut på ettermiddagen.

Velkommen med på en innholdsrik som passer for alle.
Pris pr person i dobbeltrom for program som beskrevet 6.490.- ,

Tillegg enkeltrom 900.-
Hjem
Om
Kontakt
Turer
oset018005.gif oset018005.gif oset018005.gif oset018005.gif
Vi har igjen gleden av å invitere dere med på en høsttur til Golsfjellet.

På Golsfjellet og Oset Høyfjellshotell finner vi alt vi ønsker oss: - et koselig hotell med fantastisk vertskap og god mat, - turterreng som passer for alle om man ønsker med eller uten motbakke, - svømmebasseng og treningsrom om det er «innevær» ute, - levende musikk om kveldene.

I tillegg til å gå flotte turer i fjellet vil dere kanskje plukke med dere litt tyttebær hjem, utforske de flotte veiene på utleiesykkel (hotellet tilbyr elsykler for utleie) eller leie båt og fiske på Tisleifjorden.

Mulighetene er mange, hvordan dere bruker tiden på fjellet er opp til dere. Bli med på en koselig tur til fjells med Hildur Villanger som reiseleder.
Golsfjellet og Oset Høyfjellshotell 11. september, 4 dager
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Benyttes dersom flere reisende:
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Oversikt sete reservasjon for denne turen