Hjem
Om
Kontakt
Turer
turer002009.gif turer002009.gif turer002009.gif turer002009.gif
www.buss-reise.no v/Kjell Gytri, Midtskogvegen 3, 5300 Os, Mob. +47 93 00 14 01, Orgnr. NO995755939MVA, post@buss-reise.no
buss-reise.no/turer 2023/24
Vi har igjen gleden av å invitere dere med på en høsttur til Golsfjellet.

På Golsfjellet og Oset Høyfjellshotell finner vi alt vi ønsker oss: - ett koselig hotell med fantastisk vertskap og god mat, - turterreng som passer for alle om man ønsker med eller uten motbakke, - svømmebasseng og treningsrom om det er «innevær» ute, - levende musikk om kveldene.
I tillegg til å gå flotte turer i fjellet vil dere kanskje plukke med dere litt tyttebær hjem, utforske de flotte veiene på utleiesykkel (hotellet tilbyr elsykler for utleie) eller leie båt og fiske på Tisleifjorden.

Mulighetene er mange, hvordan dere bruker tiden på fjellet er opp til dere. Bli med på en koselig tur til fjells med Hildur Villanger som reiseleder.
Golsfjellet m/Oset høyfjellshotell 11. september, 5 dager
Bli med til Verdensarvbyen Rjukan og opplev Norges første arkitekttegnede by, stedet som hindret verden fra atomkrig, eneste stedet i verden med et gigantisk solspeil og som har Nord – Europas første taubane.
I tillegg kan du blir med på høgfjellscruise med M/B Fjellvåken II på Møsvatn. Besøke Vemork Industriarbeidermuseum og spennende kultur og tradisjoner i Tinn kommune.
Turen er produsert av Hildur Villanger som også er med som reiseleder.
Rjukan med Møsvatn 28. august, 5 dager
Bli med oss på en fantastisk høsttur til Rhodos. På denne årstiden pleier temperaturen være rundt 25 grader om dagen, med andre ord midt i blinken for oss «nordboere». Med nesten samme temperatur i sjøen kan absolutt et bad anbefales.

Under oppholdet vårt på Rhodos bor vi på det flotte 4-stjerners Hotel Mediterranean som gjenåpner etter totalrenovering mai 2023. Hotellet har den beste beliggenhet man kan ønske seg like ved stranden og Rhodos by.

Når vi i tillegg får en ekte bergenser som guide på utfluktene kan ikke dette bli bedre.
Rhodos 1. oktober, 15 dager
turer002007.jpg turer002006.jpg
Trykk her for detaljert program
turer002005.jpg
Vanligvis forbinder vi Oset Høyfjellshotell med flotte fjellturer og god mat.

Siden 2018 har det blitt arrangert fest i fjellet en gang i året, den store Oktoberfesten hvor musikk, mat og god drikke er i fokus.

På Oktoberfesten er det liv og røre i fjellet med ompa musikk og fullbooket hotell.

Bli med oss på en annerledes helg i fjellet.
Oktoberfest på Golsfjellet 20. oktober, 3 dager
Trykk her for detaljert program
Motta varsel når nye turer blir lagt ut, meld deg på nyhetsbrev her eller lik siden vår på Facebook
Vil du/dere reise vekk fra julestresset hjemme kan kanskje en koselig tur til Haugesund være et fint alternativ.

Vi tilbyr en innholdsrik tur med lite kjøring, sentralt bosted i Haugesund, besøk i Haugesund konserthus hvor Herborg Kråkevik og Kåre Conradi inviterer til en varm og humoristisk kveld med barndommens jul som ramme.

 Vi har utflukt til julemarkedet i Skudeneshavn, i tillegg er det god tid til å kose seg på julemarkedet i Haugesund på egenhånd. Turen kjøres med reiseleder.
Julemarked Haugesund 8. desember, 3 dager
turer002004.jpg
Vi kjører nok en gang til Oslo for å se musikal på Folketeateret, denne gangen er det Sound of Music som står for tur. Vi kjører Hemsedal østover med lunsj underveis, bor to netter på hotell sentralt i Oslo.

Hjemveien starter med Color Line til Kiel, fortsetter nordover gjennom Danmark før vi ankommer Hirtshals for innsjekk hos Fjordline for seilas til Bergen.

Turen kjøres med reiseleder.
Oslo m/Sound of Music + Kielcruise 12. april, 5 dager
En kongelig resolusjon fra 1853 sier følgende: ”Fra 1854 av skal der i Røros avholdes et marked der begynder næst siste tirsdag i februar måned og varer til den påfølgende fredag.” Fra 1854 og frem til i dag har

Rørosmartnan vokst og blitt en veldig populær årlig begivenhet i Røros. Buss-reise.no var på Martnan i 2017 med en bestilt gruppetur og bodde på Bergstaden hotell som ligger sentralt til midt i sentrum av Røros. Dette ble en suksess som vi har fortsatt med hvert år siden når vi har hatt mulighet, turen i 2024 blir fjerde gangen vi lager tur til Martnan.

Dette er en utrolig opplevelse som absolutt er verdt å få med seg, ikke vent for lenge med å melde deg på.
Rørosmartnan 18. februar 2024, 5 dager
turer002003.jpg turer002002.jpg turer002001.jpg