Hjem
Om
Kontakt
Turer
turer002016.gif turer002016.gif turer002016.gif turer002016.gif
www.buss-reise.no v/Kjell Gytri, Midtskogvegen 3, 5300 Os, Mob. +47 93 00 14 01, Orgnr. NO995755939MVA, post@buss-reise.no
buss-reise.no/turer 2023
turer002014.jpg
Ålesund, Nordøyene og Lille-Kalvøy 22. mai, 5 dager
I 2022 går Vestlandsturen til «Hovedstaden på Sunnmøre».

Vi snakker om Jugendbyen Ålesund og spennende utflukter til «Der ingen skulle tru» øyen Lille – Kalvøy og øyhopping på Nordøyene som ligger som perler på en lang snor.
Øyene Lepsøya, Haramsøya, Skuløya/Flemsøya, Fjørtofta og Harøya blir sammenbundet av nye broer og undersjøiske tunneler.
Offisell åpning av hele fv. 659 Nordøyvegen var lørdag 27. august 2022.
Frivillig båttur over til Langevåg, med besøk i Devold fabrikken.
Turen er produsert av Hildur som også er reiseleder på turen.
Årets Flor & Fjære tur er en innholdsrik tre dagers tur med «øyhopping» i Rogaland.

I løpet av 3 dager skal vi besøke Røvær som ligger 25 minutter med båt fra Haugesund sentrum. Øyen er bilfri og har rundt 80 innbyggere. Vi skal ha en dagsutflukt til Stavanger hvor vi besøker det fantastiske Flor & Fjære som ligger på øyen Sør-Hidle. Til slutt skal vi 18 km ut i Nordsjøen og besøke kommunen som er minst målt i folketall, nemlig Utsira. Her skal vi ha bussen med oss og kjøre den 2,9 km lange strekningen som går mellom Sørevågen og Nordevågen. I tillegg kjører vi en tur opp til fyret og nyter den fantastiske utsikten.

På denne turen bor vi sentralt i Haugesund, Hildur Villanger er med som reiseleder.
Flor & Fjære 7. august, 3 dager
turer002013.jpg turer002012.jpg turer002011.jpg
Vi har igjen gleden av å invitere dere med på en høsttur til Golsfjellet.

På Golsfjellet og Oset Høyfjellshotell finner vi alt vi ønsker oss: - ett koselig hotell med fantastisk vertskap og god mat, - turterreng som passer for alle om man ønsker med eller uten motbakke, - svømmebasseng og treningsrom om det er «innevær» ute, - levende musikk om kveldene.
I tillegg til å gå flotte turer i fjellet vil dere kanskje plukke med dere litt tyttebær hjem, utforske de flotte veiene på utleiesykkel (hotellet tilbyr elsykler for utleie) eller leie båt og fiske på Tisleifjorden.

Mulighetene er mange, hvordan dere bruker tiden på fjellet er opp til dere. Bli med på en koselig tur til fjells med Hildur Villanger som reiseleder.
Golsfjellet m/Oset høyfjellshotell 11. september, 5 dager
turer002010.jpg
Bli med til Verdensarvbyen Rjukan og opplev Norges første arkitekttegnede by, stedet som hindret verden fra atomkrig, eneste stedet i verden med et gigantisk solspeil og som har Nord – Europas første taubane.
I tillegg kan du blir med på høgfjellscruise med M/B Fjellvåken II på Møsvatn. Besøke Vemork Industriarbeidermuseum og spennende kultur og tradisjoner i Tinn kommune.
Turen er produsert av Hildur Villanger som også er med som reiseleder.
Rjukan med Møsvatn 28. august, 5 dager
Bli med oss på en fantastisk høsttur til Rhodos. På denne årstiden pleier temperaturen være rundt 25 grader om dagen, med andre ord midt i blinken for oss «nordboere». Med nesten samme temperatur i sjøen kan absolutt et bad anbefales.

Under oppholdet vårt på Rhodos bor vi på det flotte 4-stjerners Hotel Mediterranean som gjenåpner etter totalrenovering mai 2023. Hotellet har den beste beliggenhet man kan ønske seg like ved stranden og Rhodos by.

Når vi i tillegg får en ekte bergenser som guide på utfluktene kan ikke dette bli bedre.
Rhodos 1. oktober, 15 dager
turer002009.jpg turer002008.jpg
Trykk her for detaljert program
turer002007.jpg
Vanligvis forbinder vi Oset Høyfjellshotell med flotte fjellturer og god mat.

Siden 2018 har det blitt arrangert fest i fjellet en gang i året, den store Oktoberfesten hvor musikk, mat og god drikke er i fokus.

På Oktoberfesten er det liv og røre i fjellet med ompa musikk og fullbooket hotell.

Bli med oss på en annerledes helg i fjellet.
Oktoberfest på Golsfjellet 20. oktober, 3 dager
Trykk her for detaljert program
Motta varsel når nye turer blir lagt ut, meld deg på nyhetsbrev her eller lik siden vår på Facebook
Venteliste
Venteliste
Ledige plasser
1 ledig plass
Ledige plasser
turer002006.jpg
Vil du/dere reise vekk fra julestresset hjemme kan kanskje en koselig tur til Haugesund være et fint alternativ.

Vi tilbyr en innholdsrik tur med lite kjøring, sentralt bosted i Haugesund, besøk i Haugesund konserthus hvor Herborg Kråkevik og Kåre Conradi inviterer til en varm og humoristisk kveld med barndommens jul som ramme.

 Vi har utflukt til julemarkedet i Skudeneshavn, i tillegg er det god tid til å kose seg på julemarkedet i Haugesund på egenhånd. Turen kjøres med reiseleder.
Julemarked Haugesund 8. desember, 3 dager
Ledige plasser
Nyheter:

turer002005.jpg turer002004.jpg turer002003.jpg
Vi kjører nok en gang til Oslo for å se musikal på Folketeateret, denne gangen er det Sound of Music som står for tur. Vi kjører Hemsedal østover med lunsj underveis, bor to netter på hotell sentralt i Oslo.

Hjemveien starter med Color Line til Kiel, fortsetter nordover gjennom Danmark før vi ankommer Hirtshals for innsjekk hos Fjordline for seilas til Bergen.

Turen kjøres med reiseleder.
Oslo m/Sound of Music + Kielcruise 12. april, 5 dager
turer002002.jpg
En kongelig resolusjon fra 1853 sier følgende: ”Fra 1854 av skal der i Røros avholdes et marked der begynder næst siste tirsdag i februar måned og varer til den påfølgende fredag.” Fra 1854 og frem til i dag har

Rørosmartnan vokst og blitt en veldig populær årlig begivenhet i Røros. Buss-reise.no var på Martnan i 2017 med en bestilt gruppetur og bodde på Bergstaden hotell som ligger sentralt til midt i sentrum av Røros. Dette ble en suksess som vi har fortsatt med hvert år siden når vi har hatt mulighet, turen i 2024 blir fjerde gangen vi lager tur til Martnan.

Dette er en utrolig opplevelse som absolutt er verdt å få med seg, ikke vent for lenge med å melde deg på.
Rørosmartnan 18. februar 2024, 5 dager
Ledige plasser
Ledige plasser
Vi har laget en innholdsrik over 4 dager som tar for seg vestlandsveger beskrevet i boken til Halvor Folgerø. Det er ikke alle veiene som er tilgjengelig for trafikk i dag, men kjører på de strekningene som er åpen.

Vi skal se nærmere på Åkrafjordvegen, Fjellvegen Sauda-Røldal, Sørfjorden og Bergsdalsvegen mellom Bulken og Dale. Vi unner oss også to netter på det fantastiske Ullensvang Hotell med sitt fantastiske badeanlegg både ute og inne, her skal vi få rikelig tid til å kose oss.

Turen kjøres med Hildur Villanger som reiseleder.
26. juni. Sommertur på gamle vestlandsveier, 4 dager
turer002001.jpg