Utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
vesteralen035001.gif
Betalingsbetingelser:


Les våre reisebestemmelser for detaljer.
www.buss-reise.no v/Kjell Gytri, Midtskogvegen 3, 5300 Os, Mob. +47 93 00 14 01, Orgnr. NO995755939MVA, post@buss-reise.no
Vi gjentar suksessen fra 2018 med en tur til Nord-Norge. Denne gangen kjører vi nordover med 3 overnattinger underveis før vi ankommer Sortland hvor vi skal bo i 4 netter.

Under oppholdet vårt på Sortland kjører vi spennende dagsutflukter til blant annet Hurtigrutemuseet i Stokmarknes, fiskeværet Nyksund i tillegg til en tur til skatteparadiset Bø.

Hjemreisen går via Lofoten til Bodø og videre til Trondheim hvor det blir bytte av transportmiddel. Resten av turen skal foregå til sjøs, Havila Kystruten vil sørge for at dere kommer trygt og komfortabelt tilbake til Bergen. Hildur Villanger er reiseleder.
Dag 1, mandag 26. juni:

Avreise fra Bystasjonen perrong P klokken 9:00. Vi kjører E16 over Filefjell til Ryfoss hvor vi tar av til Beitostølen. Videre kjører vi over Valdresflya og passerer Vågåmo og Sel før vi ankommer Dombås. Her sjekker vi inn på Dombås hotell hvor vi skal tilbringe natten.
Lunsj underveis inkludert, felles middag på hotellet.

Dag 2, tirsdag 27. juni:

I dag fortsetter vi på E6 over Dovre mot Trondheim. Her tar vi oss tid til lunsj og et besøk i Nidarosdomen før vi fortsetter nordover til Verdal hvor vi svinger av til Stiklestad Hotell hvor vi skal tilbringe natten.

Dag 3, onsdag 28. juni:

Etter frokost er det tilbake på E6 og fortsette turen nordover. I dag kjører vi forbi Snåsa og opp Namdalen langs Namsen, som er en av landets beste lakseelver. Lunsj underveis og stopp ved Nord-Norgeporten. Nord-Norgeporten ligger på grensa mellom Nord-Trøndelag og Nordland og markerer at nå er vi kommet til Nord-Norge.

Vi fortsetter nordover forbi Majavatn, gjennom Korgfjelltunnelen, til Mo i Rana. Felles middag og overnatting på Scandic Meyergarden Hotell.

Dag 4, torsdag 29. juni:

Etter en god frokost, fortsetter ferden mot Vesterålen. I dag går turen langs Dunderdalen og over Saltfjellet, der vi passerer Polarsirkelen. Her tar vi et lite fotostopp. Videre til Fauske, hvor vi spiser dagens lunsj.
Etter lunsj går ferden til Bognes og herfra blir den en times fergetur til Lødingen. Her i fra er det ca. 1 times kjøretur før vi er fremme i Sortland og klar for innsjekk på Sortland hotell hvor vi skal bo i fire netter.
 Felles middag på hotellet.

Dag 5, fredag 30. juni-dag 7, søndag 2. juli:

Vi slapper av på Sortland i 3 dager og kjører spennende dagsutflukter…..blant annet til Hurtigrutemuseet i Stokmarknes, fiskeværet Nyksund i tillegg til en tur til skatteparadiset Bø m.m.

Dag 8, mandag 3. juli:

I dag må vi dessverre forlate Vesterålen og begynne på turen vår sørover. Vi begynner rolig med å kjøre gjennom fantastiske Lofoten til Bogenes hvor vi skal ta fergen over til Bodø hvor vi skal tilbringe natten. Lunsj underveis, felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 9, tirsdag 4. juli:

Klar for neste etappe etter en god frokost starter vi dagen med en tur til Saltstraumen. Tidevannsstrømmen i sundet regnes som en av verdens sterkeste, og dannes ved at tidevannet fyller Skjerstadfjorden gjennom to smale løp, som deles av Storholmen midt i sundet. Vannmassene har normalt en fart på 10–12 knop. Strømmen er en av Nordlands mest besøkte turistattraksjoner.
Turen fortsetter sørover til dagens valgte destinasjon for overnatting (ikke klart pt).

Dag 10, onsdag 5. juli:

Dagens destinasjon er Trondheim hvor vi sjekker inn på valgt hotell for turens siste hotellovernatting. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 11, torsdag 6. juli:

Etter frokost pakker vi i bussen og kjører til Hurtigrutekaien i Trondheim for å ta farvel med dere. Klokken 09:30 er det avreise fra Trondheim med MS Havila Capella til Bergen.

Dag 12, fredag 7. juli:

Etter en fantastisk tur til sjøs er det ankomst Bergen klokken 14:45 hvor vi tar farvel på kaien.

Detaljert program med pris, utflukter og destinasjon dag 9 kommer.
Pris ikke klar
Hjem
Om
Kontakt
Turer
vesteralen035001.gif vesteralen035001.gif vesteralen035001.gif vesteralen035001.gif
Vesterålen med Sortland, 12 dager
Nyksund
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Oversikt sete reservasjon for denne turen
vesteralen035001.gif