Utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
martnan24046006.gif martnan24046006.gif
Betalingsbetingelser:


Les våre reisebestemmelser for detaljer.
www.buss-reise.no v/Kjell Gytri, Midtskogvegen 3, 5300 Os, Mob. +47 93 00 14 01, Orgnr. NO995755939MVA, post@buss-reise.no
En kongelig resolusjon fra 1853 sier følgende: ”Fra 1854 av skal der i Røros avholdes et marked der begynder næst siste tirsdag i februar måned og varer til den påfølgende fredag.”

Fra 1854 og frem til i dag har Rørosmartnan vokst og blitt en veldig populær årlig begivenhet i Røros. Buss-reise.no var på Martnan i 2017 med en bestilt gruppetur og bodde på Bergstaden hotell som ligger sentralt til midt i sentrum av Røros. Dette ble en suksess som vi har fortsatt med hvert år siden når vi har hatt mulighet, turen i 2024 blir fjerde gangen vi lager tur til Martnan.

Dette er en utrolig opplevelse som absolutt er verdt å få med seg, ikke vent for lenge med å melde deg på. Turen kjøres med reiseleder.
Dag 1, søndag 18. februar:

Avreise fra Bergen busstasjon perrong P klokken 10:00. Vi kjører E 16 via Voss til Sognaporten på vestsiden av Lærdalstunnelen. Vi spiser lunsj før vi fortsett til Borgund og videre forbi Vang, Ryfoss og Fagernes før vi tidlig på ettermiddagen ankommer Gjøvik og finner valgt hotell. Felles middag på hotellet om kvelden

Dag 2, mandag 19. februar:

Etter en god frokost finner vi våre plasser i bussen klokken 08:30 og setter kursen mot Hamar og Elverum og videre nordover gjennom Østerdalen forbi Rena. I Alvdal stopper vi for en god varm lunsj før turen fortsetter forbi Tynset mot Røros. Vi ankommer hotellet for innsjekk ca. klokken 15:00. Ettermiddag til fri disposisjon, kanskje dere ønsker spaserer en tur i sentrum for å bli kjent før den offisielle åpningen i morgen?
Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3, tirsdag 20. februar:

I dag skjer det mye på Røros, offisiell åpning av Martnan klokken 12:00 på Malmplassen. Her blir inntog av hesteekvipasjer som ankommer på gammeldags vis etter mange dagers reise på vinterveien. I tillegg er det annen underholdning med musikk, dans og taler.

Om ønskelig kan seremonien følges på storskjerm i Martnadshallen Røros Verk (inngangspenger ikke inkludert i turpris).

Resten av dagen utforsker dere det yrende folkelivet på Røros på egenhånd. Vil der ha en pause på hotellet i løpet av dagen er det nærmeste nabo til gågaten og Martnadsområdet. Felles middag om kvelden på hotellet.

Dag 4, onsdag 21. februar:

I dag tar vi en rolig start på dagen og dere får mulighet til å ta en tur på Martnan før vi setter kursen sørover igjen. Vi setter oss i bussen tidlig på ettermiddagen og setter kursen sørover i Østerdalen før vi ankommer Gjøvik og valgt hotell om kvelden for felles middag og overnatting..

Dag 5, torsdag 22. februar:

Avreise fra hotellet klokken 09:00. Vi kjører samme ruten på hjemvei som vi gjorde østover, via Fagernes og videre E 16 over Filefjell. I dag stopper vi på Sognaporten på vestsiden av Lærdalstunnelen for lunsj. Resten av turen går via Gudvangen, Voss, Åsane før vi ankommer Bergen busstasjon ca. klokken 16:30.

MERK:

Denne turen har spesielle betalingsforbindelser i forbindelse med forskudd, halve turen skal være innbetalt innen 01.11.2023, det gis ingen refusjon på dette beløpet ved avbestilling. For resten av innbetalingen gjelder vanlige vilkår.

Oppstår det situasjoner på grunn av vær og føre som medfører ekstrakostnader i form av ekstra overnatting/diett dekkes ikke dette av buss-reise.no

Inkludert:

Pris pr person i DBL rom for program som beskrevet 10.590.-

Tillegg SGL rom 2.890.-
Hjem
Om
Kontakt
Turer
martnan24046006.gif martnan24046006.gif martnan24046006.gif martnan24046006.gif
Link hjemmeside Martnan
martnan24046006.gif
Rørosmartnan 18. februar 2024, 5 dager
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Oversikt sete reservasjon for denne turen

  MED MINDRE ENN 20 PASSASJERER KJØRES TUREN MED SJÅFØR SOM REISELEDER
Turen ble stengt forpåmelding 10. november