Utskriftsvennlig
Reisebestemmelser
sound050003.gif sound050003.gif
Betalingsbetingelser:


Les våre reisebestemmelser for detaljer.
www.buss-reise.no v/Kjell Gytri, Midtskogvegen 3, 5300 Os, Mob. +47 93 00 14 01, Orgnr. NO995755939MVA, post@buss-reise.no
Vi kjører nok en gang til Oslo for å se musikal på Folketeateret, denne gangen er det Sound of Music som står for tur. Vi kjører Hemsedal østover med lunsj underveis og bor to netter på Thon Hotell Europa som har sentral beliggenhet i Oslo.

Hjemveien starter med Color Line til Kiel og fortsetter nordover gjennom Danmark, før vi ankommer Hirtshals for innsjekk hos Fjordline for seilas til Bergen.

Turen kjøres med reiseleder.
Dag 1, fredag 12. april:

Vi starter fra Bergen Bystasjon perrong P klokken 09:00 og kjører E16 østover forbi Voss, Flåm og Aurland før vi tar av mot Hemsedal på Borlaug. Vi spiser lunsj underveis og ankommer Oslo sen ettermiddag/tidlig kveld. Vi bor på hotell med sentral beliggenhet i sentrum. Felles middag om kvelden.

Dag 2, lørdag 13. april:

I dag koser vi oss med en god frokost før vi «gjør» Oslo. Vi hjelper dere med å legge til rette slik at dere selv kan besøke de attraksjonene som er av interesse for dere. Det meste er i gangavstand fra hotellet, her kan nevnes Nasjonalmuseet, Munch museet, Deichmann eller Operaen. Kanskje noen vil ta en tur med rutebåten rundt øyene i indre Oslofjord. Mulighetene er mange, dere bestemmer selv hva dere vil se. Lunsj i dag er ikke inkludert.

Vi spiser felles middag før vi gjør oss klar for forestillingen som begynner på Folketeateret klokken 19:00. Vi har reservert plasser i øvre orkester rad 19. Les mer om forestillingen og salkart ved å følge linken nedenfor.

Dag 3, søndag 14. april:

Etter frokost sjekker vi ut fra hotellet og tar oss en liten rundtur i Oslo med bussen før vi sjekker inn på Color Line senest klokken 12:00.

Båtene til Color Line regnes som fullverdige cruiseskip. Om bord er det egen ”promenadegate” med forretninger og restauranter, i tillegg er det stort show hver kveld i skipets teatersal. I dag er det stor middagsbuffet med en drikkeenhet vann/øl/vin inkludert. Vi bor i 3 stjernes utvendig lugar. Lunsj ikke inkludert.

Dag 4, mandag 15. april:

Før ankomst Kiel klokken 10:00 besøker vi buffetrestauranten for en bedre frokost. Vel i land og ombord i bussen kjører vi den korte turen til det store Citti Markt Flensburg hvor vi setter av tid for handel, her blir også mulighet for å spise lunsj på egenhånd. På turen videre mot Hirtshals tar vi flere stopp med mulighet for å strekke bena, innsjekk Fjordline senest 19:00.

Stor middagsbuffet med fri drikke (mineralvann, øl, vin) om bord, overnatting i standard utvendig lugar.

Dag 5, tirsdag 16. april:

Stor frokostbuffet om bord før vi ankommer Bergen 12:30, bussen kjører til Busstasjonen når alle er ankommet.
Pris pr person i dobbelt rom/lugar for tur som beskrevet 11.450.-

Tillegg singel rom/lugar for hele turen 3.000.-
Hjem
Om
Kontakt
Turer
sound050003.gif sound050003.gif sound050003.gif sound050003.gif
Vi tar forbehold om at vi kan endre på din setereservasjon om det er nødvendig for å utnytte plassen i bussen, du vil da bli varslet om endring.
Har du/dere reist med oss før holder det om du/dere kun fyller inn navn og antall ved bestilling av tur
Link folketeateret
Oslo m/Sound of Music + Kielcruise 12. april 2024, 5 dager
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Antall reisende
Reserver sete:
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed
Telefon
E-post
Fødselsdato
Reserver sete:
Andre opplysninger:
Bestill turen her:
Oversikt sete reservasjon for denne turen