Om buss-reise.no
Siden 1982 har jeg hatt veien som arbeidsplass. Jeg har arbeidet som salgssjåfør, kjøreinstruktør motorsykkel, drosjesjåfør, sjåfør rutebuss og nå sjåfør turbuss. Gjennom mitt arbeid som turbussjåfør i Osbuss kom jeg i kontakt med Henry Nilsen og Scandia Tours når der var behov for stor buss. Jeg har vært heldig og fått kjøre mange turer med Hildur og Henry, og merket tidlig at ingenting er overlatt til tilfeldighetene når Scandia Tours var på tur. Det å kjøre turbuss er ikke bare å ”ratte” en buss på en komfortabel og sikker måte, man er i tillegg vertskap og tilrettelegger for gjestene som er med på tur. Dette føler jeg at jeg har fått lære av de beste mentorene som er i bransjen i dag, nemlig Hildur og Henry, noe jeg er veldig takknemlig for.

Fra 01.01.2016 begynte en ny tidsregning for meg. Da tok jeg over småbussen til Scandia Tours og vil gjennom mitt enkeltmannsforetak www.buss-reise.no produsere kvalitetsturer med buss i inn- og utland. Det er med stor glede jeg kan meddele at Hildur ønsker å være med videre som reiseleder.

Våre turer vil alltid produseres med fokus på sikkerhet, pålitelighet, komfort og service. Buss-reise.no ønsker å levere opplevelser og gode minner i tillegg til våre kvalitetsturer, vi håper dere blir med oss på tur i årene som kommer.
Hjertelig velkommen med på tur
Kjære gjest
Kjell Gytri
Daglig leder/sjåfør
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Vennlig hilsen
buss-reise002002.jpg buss-reise002001.jpg
Hildur Villanger
Turprodusent/reiseleder