Velkommen til www.buss-reise.no sin gjestebok. Her kan dere hjelpe oss med å bli enda bedre ved å gi tilbakemelding på turer dere har vært på.
Tilbakemeldinger fra lag/foreninger/grupper
Skryt eller kjeft?
Facebook
Er du facebook bruker setter vi stor pris på om du deler og liker siden vår, legg gjerne inn tilbakemeldinger
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Nordfjoreid 17. september 2020, 4 dager

Vi takker for en fin og variert tur. Dyktig guide og sjåfør. Hilsen Rolf og Karin

Nordfjoreid 17. september 2020, 4 dager

På vegne av Hordaland fylkeslag av Norges blindeforbund vil jeg takke Kjell og Hildur for en fantastisk tur til Nordfjordeid 17. - 20. september 2020. Det å få reise på tur med dere var en opplevelse vi lever godt på resten av dette rare året. Aldri har vi vel fått servert så mye sprit på en tur før, men det var nødvendig for at vi alle skal holde oss frisk. Det er så godt å kunne senke skuldre og bare reise på tur. Dere har full kontroll hele tiden . Igjen tusen takk for en fantastisk tur, vi kommer garantert tilbake.

Randi Johannessen


Telemark 20. august 2018, 4 dager

Det er alltid trygt og godt for oss Jernbanepensjonistar å reisa på tur med Kjell og Hildur. Tusen takk for 4 framifrå fine dagar i Telemark. Eg føler å ha fenge minst 130 % av det eg hadde sett fram til. Buss-reiser ved Kjell Gytri, skal verta marknadsført so ofte eg kan.

Tusen takk for ein skreddarsydd og strålande tur.
Helsing Liv Stolen Eriksen

Katalogtur Ytre Gulen, 08.06.18

Kl. 08.45 la vi avgårde på årets tur. Og hvilken tur! En alltid opplagt sjåfør Kjell på roret og en allvitende pensjonist som kom på i Knarvik, Henry N.
Turen gikk via Sellevåg Sagbruk som var en av de siste som var i drift. Etter nedleggelsen, drev de nogen år med sagbruk der alt ble drevet av vannkraft og et kaos med reimer,interessant! Dette var en av de siste treskofabrikkene sent nitti tallet. Turen så videre til Skjerjehamn med den blå parken og is. Videre til Joker Byrknesøy med og hjemmelagte "kjøttisser" med tilbehør og sviskekompott dessert. Tilbaketuren startet så tilbake Knarvik, der vi skulle ha en liten sightsiing via et tettsted som heter Knarviksenter. Men der glapp det for guiden. Flere veier stengt p.g. av sykkel løp, trehjulsykkel! Da snudde Kjell og satte nesen hjem, der vi var.ca kl.18;30.

De gjennomgående uttalelsene hele veien var: kjempe vær, tur, sjåfør, guide og bil.

Kjell og Henry, vel blåst!!.

Hilsen Søreide Karalag v/ Arne-Kristian.

Eivindvik og Gulen, 07.06.2018

Takk for det fine opplegget for turen til Gulen og Eivindvik med Tusenårsplassen. Omvisaren, Erling Virkesdal, er nok i særklasse når det gjeld å formidla historie før og no på ein fengjande og humoristisk måte.
Det var vakker natur der me køyrde, smått og trongt på ein måte, men likevel spanande. Og heilt ulikt Bergensområdet der me kom frå. Særleg er Tusenårsplassen imponerande. Der kunne me vore lenge, me var jo så heldige med veret.
 Me vart vel mottekne på "Diamanten", og maten var veldig god.

Ein seksar etter mitt skjønn.

For Bergen Seniorkor.
Eldbjørg Ekeberg Andersen.

Lübeck 30. april 2018, 5 dager

En hilsen fra oss alle i SIB Senior Club, som vil takke for en kjempe fin tur til Lubeck. ,du er suveren Kjell.

Mvh Odny

Rørosmartnan 2017

Hei

Takk for tilsendte bilder.
Vi var veldig fornøyd med turen.Hyggelig reisefølge,bra hoteller,god mat både på hotellene og lunchstedene.
Kjøringen var svært behagelig. Passelig med stopp og beinstrekk.Hyggelig med servering og underholdning ombord på bussen.
Takk for oss!!

Dagstur Eikhaugen Gjestegard mai 2017

Takker for en fantastisk flott tur tl Eikhaugen Gard på Vinnes Fin omvisning i hagen og gode smakssprøver superflott mat og en koselig vertinne .Turen innom Lyngheim på Os var også interessant med et veldig bra foredrag av proffesor emiretus Brekke. Takk til vår super greie sjåfør Kjell .

Vi kommer igjen Mûnstebekken borettslag Grethe og Kjell Paulsen

Røvær, Utsira og Karmøy, august 2016

Hei Kjell !!
Jeg vil gjerne gi uttrykk for at jeg hadde stor glede av å være med på turen til Utsira m.v. i august.
Du var perfekt som kombinert reiseleder og sjåfør, og turen var godt planlagt og forberedt på forhånd.
Dette kan jeg si utfra at jeg selv har planlagt 25 -30 utenlandsturer, og jeg er ganske kravstor.
Det er en glede for meg å kunne anbefale deg og ditt selskap til andre reiseglade personer.
Selv om jeg bor i Hallingdal, blir jeg gjerne med på flere turer så sant reisemålet fenger.
LYKKE TIL MED NYE REISEOPPLEGG.

Hilsen fra medlem i forening på tur

Nord-Vestlandet, august 2016

Et hyggelig innlegg i Samningen etter tur med Samnanger pensjonistlag

Røvær, Utsira og Karmøy, august 2016

3 dagars tur til Røvær, Karmøy og Utsira med hotell 2 netter i Haugesund , var som forventa, ein stor fornøyelse. Kjem til å anbefala, både denne turen, og dei andre som er i katalogen til alle pensjonistar. Det går ikkje an å ha det betre på busstur enn med Kjell Gytri. Takk for turen og takk for fine bilete.

Helsing LIv

Dagstur Bømlo, mai 2016

Os pensjonistsforenings tur til Bømlo mai 2016.
38 pensjonister dro avgårde en fin vårdag med Osbuss og sjåfør Sopfie Daviknes. På avtalt sted ble vi møtt av vår omviser, en lokalkjent og kunnskapsrik dame jeg desverre ikke husker navnet på. Vi kjørte til Moster og fikk en grundig fortelling om hvordan kristendommen til Norge, både i kirken og på Moster Amfi. Deilig sodd i rikelige mengder og kaffe med vafler. Videre bar turen til Brandasund, med en avstikker innom Svortland. Deilige skillingsboller å nyte ute i havgapet. Vi takker for en fin opplagt tur, Og startet på hjemveien, akkurat da tåken kom sigende inn fra havet.

Håkon Drange

Dagstur Litlabø gruver, juni 2016

Som en av de første grupper som hadde Litlabø på programmet var det med store forventninger vi dro nedover. Ved ankomst var det 5 mann i "uniform" som tok hjertelig imot oss på trappen. Etter kaffe og tebrød ble vi orientert av en entusiastisk "gruvearbeider" om gruvene og livet der fra starten. Kjempefin fremføring. Så gikk turen med tog inn i gruven og i en spasertur videre innover ble vi orientert om driften og gruvens omfang. Vel ute igjen ble det vist en video før vi tok farvel med 5 entusiastiske frivillige. En meget positiv opplevelse. Turen videre gikk til Fitjar Fjordhotell som vartet opp med en kjempefin lunsj. Tror alle deltakerne var godt fornøyd, selv de noe skeptiske, da vi gikk av bussen. Turen kan meget godt anbefales.


  1. Hauge

Katalogtur Kristiansand, 5 dager juni 2016

Hei, vi er med i Ytrebygda seniorlag. De fleste av våre medlemmer er mellom 70 og 95 år. Vi reiser på en 5 eller 6 dagers tur hver sommer i juni måned, på årets tur var vi 49 deltakere. Vår forrige turoperatør avviklet firmaet i desember 2015 etter 25 år, etter den tid har vi inngått samarbeid med Buss-reise.no med leder Kjell Gytri. Vi er nettopp kommet hjem fra en svært vellykket tur til Kristiansand, hvor vi bodde på Radison Blu Caledonien Hotell i 4 netter. En dag var vi på omvisning på Lindesnes fyr, en dag var vi på skjærgårdstur i tre timer og siste dagen var vi i Dyreparken.

Eneste minus vi har å bemerke etter turen var nettopp i Dyreparken, parkeringsplass for buss var langt vekke fra inn/utgang, middag serveringen var ca 600 meter unna. Det er for langt å gå for eldre personer. Helhetsinntrykket til samtlige,var at turen var helt topp.

25.06.2016 T. Skeide

Katalogtur Sivle gard juni 2016

Tur til Sivle Gard. Fin tur,flott vær,dyktig vertskap på en velholt gard. Hyggelig og flink sjåfør.

Anne Rita Sætre

Katalogtur Hardanger rundt og Skjærgårdscruise i Bohuslan

Vi i SIB Senior Club er veldig fornøyd med kjempefin tur til Bohusland i april, og Hardanger rundt i mai , hadde nydelig vær på begge turene. Treffes igjen i august.

Odny Osland

Lag på tur til Vestlandsturnstemne i Stryn:

Takk for en kjempefin tur. Alt gikk som det skulle. Det var null problemer. Vi kommer til å kontakte deg igjen! God helg og god sommer.

Sissel

Katalogtur Haaheim gaard juni 2016

Hei Kjell !!!!

Takk for en gjennomført hyggelig dag med deg .Turen rundt Tysnes var veldig interessant med en god guide
Maten på Håheim gård var fantastisk god, Eieren`s gode humør med sang og gode historie er vert ett nytt besøk ved en annen anledning
Det er bare kommet gode tilbakemeldinger både når det gjelder turen og sjåføren med ønske om en god sommer

Nabotreffkomiteen Mûnsterbekken borettslag
Grethe og Kjell Paulsen

Dagstur Hardanger m/lunsj på Lekvegård juni 2016

Tirsdag 10.06.2016 hadde LOP en dagstur til Hardaanger og besøkte Olav H.Hauge senteret og Lekve gård.
Hele turen var godt planlagt og vi hadde en dyktig og hyggelig sjåfør - Sofie Daviknes. Det var på alle måter en vellykket tur og vi koste oss.

  1. Njaastad

Katalogtur Ytre Gulen juni 2016

Takk for fin tur, hadde ein flott opplevelse og fekk god gaiding. Litt kort tid i Skjerjehamn, men fekk no sett oss godt rundt. Deilig middag på Byrknes. Så for oss ein vellykka tur, der me samtidig var veldig heldig med været.

  1. Øien


Katalogtur Osterøy juni 2016

Turen den 25. juni var den beste turen jeg har vært med på siden 2009. Forbedringene var ikke lette å peke på, ihvertfall ikke på områder buss-reiser kunne gjøre noe med. Ole Bull serveringssted var absolutt det beste jeg har opplevd på slike reiser også.

Takk for turen. S.Haukenes, Bergen Nord pensjonsforening


 
 
Fornavn
Etternavn
Epost