Velkommen til www.buss-reise.no sin gjestebok. Her kan dere hjelpe oss med å bli enda bedre ved å gi tilbakemelding på turer dere har vært på.
Tilbakemeldinger fra påmeldingsturer
Tilbakemeldinger fra lag/foreninger/grupper
Skryt eller kjeft?
Facebook
Er du facebook bruker setter vi stor pris på om du deler og liker siden vår, legg gjerne inn tilbakemeldinger
Rørosmartnan 2017
Hei

Takk for tilsendte bilder.
Vi var veldig fornøyd med turen.Hyggelig reisefølge,bra hoteller,god mat både på hotellene og lunchstedene.
Kjøringen var svært behagelig. Passelig med stopp og beinstrekk.Hyggelig med servering og underholdning ombord på bussen.
Takk for oss!!
Dagstur Eikhaugen Gjestegard mai 2017
Takker for en fantastisk flott tur tl Eikhaugen Gard på Vinnes Fin omvisning i hagen og gode smakssprøver superflott mat og en koselig vertinne .Turen innom Lyngheim på Os var også interessant med et veldig bra foredrag av proffesor emiretus Brekke. Takk til vår super greie sjåfør Kjell .

Vi kommer igjen Mûnstebekken borettslag Grethe og Kjell Paulsen
Rørosmartnan februar 2018, 5 dager
En flott tur på alle måter. Kun hyggelige folk som var med. Greie hotellopphold, mye god mat og lunchstoppene underveis bød på lokal mat som f.eks. I Alvdal: elgkarbonader. Røros hadde mye spennende å by på og en opplevelse for livet å være der. Sjåfør Sophie var en meget dyktig sjåfør som taklet snø og isete veier. Bingo på tilbaketuren.

Veldig fornøyd med turen i sin helhet. Takk for meg.

Bente

Rørosmartnan februar 2018, 5 dager
Turen var helt topp med bare hyggelig medpassasjerer. Sophie var det ingenting utsette på, men vi burde hatt en dag til på Røros.

Jostein

Militær Tattoo 21.04.18, 5 dager
Sjøl takk for en alle tiders tur Kjell, ser frem til neste tur. Også en stor takk til alle deltakerne på turen, det var veldig hyggelig å treffe dere.

Mvh. Ole B.


Lübeck 30. april 2018, 5 dager
En hilsen fra oss alle i SIB Senior Club, som vil takke for en kjempe fin tur til Lubeck. ,du er suveren Kjell.

 Mvh Odny
Eivindvik og Gulen, 07.06.2018
Takk for det fine opplegget for turen til Gulen og Eivindvik med Tusenårsplassen. Omvisaren, Erling Virkesdal, er nok i særklasse når det gjeld å formidla historie før og no på ein fengjande og humoristisk måte.
Det var vakker natur der me køyrde, smått og trongt på ein måte, men likevel spanande. Og heilt ulikt Bergensområdet der me kom frå. Særleg er Tusenårsplassen imponerande. Der kunne me vore lenge, me var jo så heldige med veret.
 Me vart vel mottekne på "Diamanten", og maten var veldig god.

Ein seksar etter mitt skjønn.

For Bergen Seniorkor.
Eldbjørg Ekeberg Andersen.
Neste side
Neste side
Katalogtur Ytre Gulen, 08.06.18
Kl. 08.45 la vi avgårde på årets tur. Og hvilken tur! En alltid opplagt sjåfør Kjell på roret og en allvitende pensjonist som kom på i Knarvik, Henry N.
Turen gikk via Sellevåg Sagbruk som var en av de siste som var i drift. Etter nedleggelsen, drev de nogen år med sagbruk der alt ble drevet av vannkraft og et kaos med reimer,interessant! Dette var en av de siste treskofabrikkene sent nitti tallet. Turen så videre til Skjerjehamn med den blå parken og is. Videre til Joker Byrknesøy med og hjemmelagte "kjøttisser" med tilbehør og sviskekompott dessert. Tilbaketuren startet så tilbake Knarvik, der vi skulle ha en liten sightsiing via et tettsted som heter Knarviksenter. Men der glapp det for guiden. Flere veier stengt p.g. av sykkel løp, trehjulsykkel! Da snudde Kjell og satte nesen hjem, der vi var.ca kl.18;30.

De gjennomgående uttalelsene hele veien var: kjempe vær, tur, sjåfør, guide og bil.

Kjell og Henry, vel blåst!!.

Hilsen Søreide Karalag v/ Arne-Kristian.
Bergen - Trondheim 21.06.18, 5 dager
Vi takker for flott tur og fint opplegg, Takker også for bildene.

Beste hilsen fra Ruth og NilsLofoten 28.06.18, 8 dager
Hei Kjell og Hildur, tusen takk for en super tur, vi fikk se en masse som vi aldri ville ha sett om vi hadde kjørt sjøl, det ble mye kjøring, men dere er flinke til å legge inn pauser underveis, gleder meg til Blomsterturen.

Ole B. OlesenLofoten 28.06.18, 8 dager
Vil takke for en kjempe fin tur . Kost oss masse.
Dyktig sjåfør og reiseleder . Vi har fått opplevd og sett mye . Ha en fortsatt fin sommer .

Hilsen Atle og Wenche Dalland

Var med på tur til Askvoll, Værlandet og Bulandet. En stor hyllest til dere for en flott gjennomført tur. Kjell, hjelpsom, alltid med et glimt i øyet, en sikker og flott sjåfør og Hildur en flott og kunnskapsrik guide, med en en flott vits eller en fortelling. Alt dette skapte en hyggelig og tone for oss som var med.
Dette var min første tur som bussturdeltaker, men det blir sikkert ikke min siste som deltaker når dere arrangerer turer!
Tusen takk for en flott tur med mane fine opplevelser!

Hilsen Randi R. Kjelby

 

Askvoll/VærlandetBulandet 30.07.18,
3 dager
Askvoll/VærlandetBulandet 30.07.18,
3 dager
Tusen takk for ein flott tur til Askvoll, Værlandet og Bulandet 30/7-1/8 2018. Dyktig sjåfør og guide, flinke lokalguider og god mat heile veien. Været vart bra, naturen var fantastisk og humøret var på topp hos alle.

Reidun Håpoldøy 

Askvoll/VærlandetBulandet 30.07.18,
3 dager
Tusen takk for en flott tur til Værlandet og Bulandet T&A Lyssand


 

Telemark 20. august 2018, 4 dager
Det er alltid trygt og godt for oss Jernbanepensjonistar å reisa på tur med Kjell og Hildur. Tusen takk for 4 framifrå fine dagar i Telemark. Eg føler å ha fenge minst 130 % av det eg hadde sett fram til. Buss-reiser ved Kjell Gytri, skal verta marknadsført so ofte eg kan.

Tusen takk for ein skreddarsydd og strålande tur.
Helsing Liv Stolen Eriksen
Julemarked Kiel 25.11.18, 5 dager
Den 25/11-18 la vi avgårde på den årlige juleturen til Kiel.Det var fint vær på overfarten,så julematen smakte! Etter frokost på Skaga,reiste vi videre.Etter en lite pause på htl. spaserte vi opp til boden til Henry for årets første gløgg.Ved mddagen om kvelden kom en av overraskelsene,hva med en tur til Lubeck i morgen? Det ble tur! der var det et Elerado for kake og marsipan elskere.Bl.a.hadde Nydegger filial der.Der var det mye annet å se på enn i Kiel.Været i kiel var som vanlig noe surt.Etter en ny handledag,pakket vi for hjemreise med julemiddag på Skaga med einingar. Supert!! Det var bra,for ved avgang var det møkkavær. Men vi fleste klarte Taxfrien! Så dette var som vanlig en vellykket tur med sjåfør og guide og alle de vanlige medreisende!
Takk for det gamle og God Jul ønskes fra Lilly og Arne-Kristian. 

Fornavn
Etternavn
Epost
Sommetur Gøtakanalen 2019, 7 dager
Sommerturen i år var i år til Gøtakanal som viste seg å bli enda en kjempetur!
Etter et hjertelig gjensyn med medreisende og vertskap(Kjell og Hildur) dro vi fra perrong M med retning Gardermoen. Flesteparten av resten av følget var gamle kjente. Ved slutten av Krøderen ble det en veldig røre på Kjell og vi merket et dårlig drag på bussen. Ved første buss-stp.sa Kjell: UT! Etter litt kom det noe røyk,men det var fort over! Etter en vurdering hjulpet med symaskin-verktøy ble diagnosen til røket vifterem stilt, som stemte! Etter mange telefoner til verksted,fors.og ny buss var vi på vei videre med VY. Kjell dro videre på planet av en berger! Med søvn i baksetet vårt. Vi andre kom vel frem under Hildur`s ledelse. Etter en god natts søvn, dro vi videre til Magnor og Charlottenberg der vi ble plukket opp av Kjell og buss som hadde fått riktig reim. Tidlig ettermiddag annkom vi Mariestad som vi skulle bo. Dagen etter var den store dagen med Kanaltur i ett flott vær gjennom en en fin natur! Neste dag besøkte vi Falkengens hantverksby, Storastenbrottet og Kinnekulla.
Dagen etter reiste til Fredrikshavn. Derifra dro vi ut til Læsø,der de har utvunnet salt ifra gamledager og frem til idag.
På gr.av litt kluss mellom disponenten i buss-reise og Fjordline ble det en lang tur hjem, men hva gjør det med denne ledelsen! Da vi kom til Kolskogen stod det en Os-buss som tok over oss til Fana,Ytrebygda og Nipedalen Service som Taxiene hadde mye å lære av. Kjell dro retning nord. Håper han er kommet hjem!

Vi vil med dette takke for atter en vel utført sommertur til dere der fremme, som vanlig, kald og rolige. Du kan tro hva du vil Kjell, men jeg følte med deg de første 15 døgnet.

Vi, Arne-Kristian og Lilly, ønsker alle en fin sommer! 


Makarska 2019, 11 dager
Takk for en flott tur til Makarska sammen med flotte medreisende! Turopplegget var glimrende med varierende og opplevelsesrike turer, og hvor vi fikk slappet av med bading annen hver dag.
Tusen takk til Kjell og Hildur som kom ut av flyet for å gi oss to forvillede damer håndbagasjen!
Denne turen kommer jeg til å huske lenge og har gitt mersmak til å delta på flere turer sammen med dere!

Randi Risan Kjelby
Makarska 2019, 11 dager
God morgen, fantastiske fine bilder. Tusen takk til alle for ein hyggelig tur vi har hatt i lag , var glede og latter fra dag en. Ha ein fin dag, så snakkast vi 18nov

Hilsen Lillian S
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer