Velkommen til www.buss-reise.no sin gjestebok. Her kan dere hjelpe oss med å bli enda bedre ved å gi tilbakemelding på turer dere har vært på.
Tilbakemeldinger fra påmeldingsturer
Tilbakemeldinger fra lag/foreninger/grupper
Takk som spør, for å si det på en meget pen måte, ruten var ikke gratis. God sommer til dere også.
Skryt eller kjeft?
Grupper
Bestill
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Fornavn
Etternavn
Epost
Katalogtur Osterøy juni 2016
Turen den 25. juni var den beste turen jeg har vært med på siden 2009. Forbedringene var ikke lette å peke på, ihvertfall ikke på områder buss-reiser kunne gjøre noe med. Ole Bull serveringssted var absolutt det beste jeg har opplevd på slike reiser også.

Takk for turen. S.Haukenes, Bergen Nord pensjonsforening
Katalogtur Ytre Gulen juni 2016
Takk for fin tur, hadde ein flott opplevelse og fekk god gaiding. Litt kort tid i Skjerjehamn, men fekk no sett oss godt rundt. Deilig middag på Byrknes. Så for oss ein vellykka tur, der me samtidig var veldig heldig med været.

M. Øien
Dagstur Hardanger m/lunsj på Lekvegård juni 2016
Tirsdag 10.06.2016 hadde LOP en dagstur til Hardaanger og besøkte Olav H.Hauge senteret og Lekve gård.
Hele turen var godt planlagt og vi hadde en dyktig og hyggelig sjåfør - Sofie Daviknes. Det var på alle måter en vellykket tur og vi koste oss.

S. Njaastad
Katalogtur Haaheim gaard juni 2016
Hei Kjell !!!!

Takk for en gjennomført hyggelig dag med deg .Turen rundt Tysnes var veldig interessant med en god guide
Maten på Håheim gård var fantastisk god, Eieren`s gode humør med sang og gode historie er vert ett nytt besøk ved en annen anledning
Det er bare kommet gode tilbakemeldinger både når det gjelder turen og sjåføren med ønske om en god sommer

Nabotreffkomiteen Mûnsterbekken borettslag
Grethe og Kjell Paulsen
Velværetur 2016:
Vi vil så gjerne takke så mye for den flotte turen vi fikk til Hotell Sellhorn i Hanstedt, Tyskland. Takk til alle sammen, det ble en fin uke med trim og utflukter. Så takk Kjell og Henry for en fin uke. Vi kan også opplyse at vi blir med neste år.
Hilsen Grethe og Per Waage.
Koselig tur. Allerede sikret meg plass til neste år
Aud Olsen
Sydfyn mai 2016:
Takk for en hyggelig tur!! Det var spennende å møte ett nytt vertskap,men du og din charmente kone bestod prøven med glans! Vi stortrivdes hele tiden. Hvordan gikk det med døren? Lilly og jeg gleder oss allerede til neste tur! Ha en god sommer
Hilsen Lilly og Arne-Kristian.
 Gunvor og Kjell
Lag på tur til Vestlandsturnstemne i Stryn:
Takk for en kjempefin tur. Alt gikk som det skulle. Det var null problemer. Vi kommer til å kontakte deg igjen! God helg og god sommer.

Sissel
Facebook
Vi i SIB Senior Club er veldig fornøyd med kjempefin tur til Bohusland i april, og Hardanger rundt i mai , hadde nydelig vær på begge turene. Treffes igjen i august.

Odny Osland
Katalogtur Hardanger rundt og Skjærgårdscruise i Bohuslan
Katalogtur Sivle gard juni 2016
Tur til Sivle Gard. Fin tur,flott vær,dyktig vertskap på en velholt gard. Hyggelig og flink sjåfør.

Anne Rita Sætre
Katalogtur Kristiansand, 5 dager juni 2016
Hei, vi er med i Ytrebygda seniorlag. De fleste av våre medlemmer er mellom 70 og 95 år. Vi reiser på en 5 eller 6 dagers tur hver sommer i juni måned, på årets tur var vi 49 deltakere. Vår forrige turoperatør avviklet firmaet i desember 2015 etter 25 år, etter den tid har vi inngått samarbeid med Buss-reise.no med leder Kjell Gytri. Vi er nettopp kommet hjem fra en svært vellykket tur til Kristiansand, hvor vi bodde på Radison Blu Caledonien Hotell i 4 netter. En dag var vi på omvisning på Lindesnes fyr, en dag var vi på skjærgårdstur i tre timer og siste dagen var vi i Dyreparken.

Eneste minus vi har å bemerke etter turen var nettopp i Dyreparken, parkeringsplass for buss var langt vekke fra inn/utgang, middag serveringen var ca 600 meter unna. Det er for langt å gå for eldre personer. Helhetsinntrykket til samtlige,var at turen var helt topp.

25.06.2016 T. Skeide
Er du facebook bruker setter vi stor pris på om du deler og liker siden vår, legg gjerne inn tilbakemeldinger
Dagstur Litlabø gruver, juni 2016
Som en av de første grupper som hadde Litlabø på programmet var det med store forventninger vi dro nedover. Ved ankomst var det 5 mann i "uniform" som tok hjertelig imot oss på trappen. Etter kaffe og tebrød ble vi orientert av en entusiastisk "gruvearbeider" om gruvene og livet der fra starten. Kjempefin fremføring. Så gikk turen med tog inn i gruven og i en spasertur videre innover ble vi orientert om driften og gruvens omfang. Vel ute igjen ble det vist en video før vi tok farvel med 5 entusiastiske frivillige. En meget positiv opplevelse. Turen videre gikk til Fitjar Fjordhotell som vartet opp med en kjempefin lunsj. Tror alle deltakerne var godt fornøyd, selv de noe skeptiske, da vi gikk av bussen. Turen kan meget godt anbefales.

P. Hauge
Dagstur Bømlo, mai 2016
Os pensjonistsforenings tur til Bømlo mai 2016.
38 pensjonister dro avgårde en fin vårdag med Osbuss og sjåfør Sopfie Daviknes. På avtalt sted ble vi møtt av vår omviser, en lokalkjent og kunnskapsrik dame jeg desverre ikke husker navnet på. Vi kjørte til Moster og fikk en grundig fortelling om hvordan kristendommen til Norge, både i kirken og på Moster Amfi. Deilig sodd i rikelige mengder og kaffe med vafler. Videre bar turen til Brandasund, med en avstikker innom Svortland. Deilige skillingsboller å nyte ute i havgapet. Vi takker for en fin opplagt tur, Og startet på hjemveien, akkurat da tåken kom sigende inn fra havet.

Håkon Drange
Vauldalen juli 2016:
Turen til Vauldalen Fjellhotell 3.- 8. juli. var heilt fantastisk. Me fekk oppleva båttur på Femundskjøen og hesteskyss til Volldalskoja blant ant, Og me vart servert rikelig med nydelig lokal mat. Kaffe med noko attåt stod framme heile tida. Takk for turen til Kjell, Hildur og heile reisefølget.
Aud Olsen
Vauldalen juli 2016:
Takker for fantastisk opphold på Vauldalen , tur til Røros ,m båttur på Femunden ,og Femundshytta. Dyktig og flink sjåfør og reiseleder. Fortsatt god sommer.
Hilsen Atle og Wenche Dalland
Røvær, Utsira og Karmøy, august 2016
3 dagars tur til Røvær, Karmøy og Utsira med hotell 2 netter i Haugesund , var som forventa, ein stor fornøyelse. Kjem til å anbefala, både denne turen, og dei andre som er i katalogen til alle pensjonistar. Det går ikkje an å ha det betre på busstur enn med Kjell Gytri. Takk for turen og takk for fine bilete.

Helsing LIv
Fruktbygda Telemark, sept. 2016:
Takk for en fin tur med deg og Hildur til 'Fruktbygda' i Telemark 06-09/16. Det var en fin tur med smaksopplevelser av frukt og grønt i fast og flytende form! Vi fikk også en nydelig lunch laget fra bunnen av med ugress og kjøtt fra gården. Enda så meget vi har reist, traff vi nye som var 'nett som oss andre'.Ett par ting var det å bemerke,men det tok Kjell seg av i kjent Busstur stil!! En varm hilsen fra Lilly og Arne-Kristian til vertskap og medreisende! Vi sees!!
Nord-Vestlandet, august 2016
Et hyggelig innlegg i Samningen etter tur med Samnanger pensjonistlag
Les innlegget her
Røvær, Utsira og Karmøy, august 2016
Hei Kjell !!
Jeg vil gjerne gi uttrykk for at jeg hadde stor glede av å være med på turen til Utsira m.v. i august.
Du var perfekt som kombinert reiseleder og sjåfør, og turen var godt planlagt og forberedt på forhånd.
Dette kan jeg si utfra at jeg selv har planlagt 25 -30 utenlandsturer, og jeg er ganske kravstor.
Det er en glede for meg å kunne anbefale deg og ditt selskap til andre reiseglade personer.
Selv om jeg bor i Hallingdal, blir jeg gjerne med på flere turer så sant reisemålet fenger.
LYKKE TIL MED NYE REISEOPPLEGG.

Hilsen fra medlem i forening på tur
Tilbake til forrige
Det var første gang vi var med på en av dine turer,og vi hadde begge mange fine opplevelser. Vi fikk fin kontakt med de andre som var med på turen. Hotellet var fint, med hyggelig betjening. Og ikke minst var reiseleder og du alltid hjelpsom og hyggelig. Turen takk for 4 fine dager. Og vi blir gjerne med på flere slike turer. Hilsen Kari og Berit
Leikanger 4 dager, 22. mai 2017:
Leikanger 4 dager, 22. mai 2017:
Leikanger 4 dager, 22. mai 2017:
Hallo og takk for sist!

Det var en kjempefin tur med mange nye opplevelser og natur,ikke minst! Da jeg til vanlig er negativ, vil jeg ikke ødelegge opplevelsene med fosser og breer. vi var heldige,den minste bekk var "et brudeslør". Personlig synes jeg at frokosten kunne vært litt mer variert. Middaggene holdt mål. Kanskje heis var ønsket av enkelte,ikke av meg,foreløpig! Guiden utførte sin jobb pr.exelense. At svarene på quisene gikk " åt skogen" er forfatteren sin miskunne. Sjåføren var sikkerheten selv,som vanlig. Han "kvelte"
motoren bare en gang.:-)
Vi er sikker på at det er mange som angrer at de ikke var der. Vi ser frem til neste møte.

Lily og Arne-Kristian.
Molde 5 dager, 31. juli 2017
Tusen takk til Kjell og Hildur for en fantastisk tur til Molde, Atlanterhv,og videre. Det var en opplevelse med Hildur som reiseleder og Kjell som flink sjøfør som var der for oss.

Sigrunn og Asbjørn
Tusen takk for en fin og innholdsrik tur. Koste meg ! !

Kirsten
Røvær,Karmøy, Utsira, 14. aug. 2017
En tre dagers tur til Haugesund,røvær og Utsira er APSOLUTT å anbefale, fint ver var bestilt, bestillingen blev oppfylt, båtturen til Utsira var helt topp, rolig sjø, diverse gaider fortâlte lett forståelig.alle kommentarer som vi hørte var topp topp tur.

Gerd og Tolleiv
Valdres 29. august 2017, 4 dager
Enda en flott tur med Buss-reise. 4 dagers tur til Valdres. Fine utflukter. Båttur til Memurubu for en flott lunsj. Kaffistopp på Vasetstølen. Besøk på Noraker Gård Beitostølen og Valdresflya m.m. .Panoramaveien på hjemturen. En flott tur som anbefales.
En alltid blid og hjelpsom sjåfør Kjell og reiseleder HIldur. Tusen takk. Gleder meg til neste tur.
 
Aud Olsen
Valdres 29. august 2017, 4 dager
Tusen takk for ein kjempekjekk tur. Her fekk me med både fjord og fjell i nydeligt ver. Takk også for fine bilder. Ingen problem når ein reiser med dyktig sjåfør og kunnskapsrik reiseleder Hildur.
Gler meg til neste tur.

Helsing Sigrun Hordvik
Rørosmartnan februar 2018, 5 dager
Vi har hatt en fantastisk tur, med en veldig bra erstatning bak rattet. Ingen søling i baksetet i den flotte nye bussen. Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning. Tusen takk for oss for denne gang. Mvh Jan og Åshild