Velkommen til www.buss-reise.no sin gjestebok. Her kan dere hjelpe oss med å bli enda bedre ved å gi tilbakemelding på turer dere har vært på.
Skryt eller kjeft?
Facebook
Er du facebook bruker setter vi stor pris på om du deler og liker siden vår, legg gjerne inn tilbakemeldinger
Facebook
Hjem
Om
Kontakt
Turer
Flor og Fjære turen 3-5 august 2020:

Tusen takk for ein strålande tur og for alle dei flotte bileta! Veldig kjekt😊 Helsing Marita Kjetland

Tusen takk for ein flott og innholdsrik tur. Takk til flink guide og sjåfør og for mange fine bilete.
Helsing Reidun Håpoldøy.

Makarska 2019, 11 dager

God morgen, fantastiske fine bilder. Tusen takk til alle for ein hyggelig tur vi har hatt i lag , var glede og latter fra dag en. Ha ein fin dag, så snakkast vi 18nov

Hilsen Lillian S

Takk for en flott tur til Makarska sammen med flotte medreisende! Turopplegget var glimrende med varierende og opplevelsesrike turer, og hvor vi fikk slappet av med bading annen hver dag.
Tusen takk til Kjell og Hildur som kom ut av flyet for å gi oss to forvillede damer håndbagasjen!
Denne turen kommer jeg til å huske lenge og har gitt mersmak til å delta på flere turer sammen med dere!

Randi Risan Kjelby

Sommetur Gøtakanalen 2019, 7 dager

Sommerturen i år var i år til Gøtakanal som viste seg å bli enda en kjempetur!
Etter et hjertelig gjensyn med medreisende og vertskap(Kjell og Hildur) dro vi fra perrong M med retning Gardermoen. Flesteparten av resten av følget var gamle kjente. Ved slutten av Krøderen ble det en veldig røre på Kjell og vi merket et dårlig drag på bussen. Ved første buss-stp.sa Kjell: UT! Etter litt kom det noe røyk,men det var fort over! Etter en vurdering hjulpet med symaskin-verktøy ble diagnosen til røket vifterem stilt, som stemte! Etter mange telefoner til verksted,fors.og ny buss var vi på vei videre med VY. Kjell dro videre på planet av en berger! Med søvn i baksetet vårt. Vi andre kom vel frem under Hildur`s ledelse. Etter en god natts søvn, dro vi videre til Magnor og Charlottenberg der vi ble plukket opp av Kjell og buss som hadde fått riktig reim. Tidlig ettermiddag annkom vi Mariestad som vi skulle bo. Dagen etter var den store dagen med Kanaltur i ett flott vær gjennom en en fin natur! Neste dag besøkte vi Falkengens hantverksby, Storastenbrottet og Kinnekulla.
Dagen etter reiste til Fredrikshavn. Derifra dro vi ut til Læsø,der de har utvunnet salt ifra gamledager og frem til idag.
På gr.av litt kluss mellom disponenten i buss-reise og Fjordline ble det en lang tur hjem, men hva gjør det med denne ledelsen! Da vi kom til Kolskogen stod det en Os-buss som tok over oss til Fana,Ytrebygda og Nipedalen Service som Taxiene hadde mye å lære av. Kjell dro retning nord. Håper han er kommet hjem!

Vi vil med dette takke for atter en vel utført sommertur til dere der fremme, som vanlig, kald og rolige. Du kan tro hva du vil Kjell, men jeg følte med deg de første 15 døgnet.

Vi, Arne-Kristian og Lilly, ønsker alle en fin sommer!

Julemarked Kiel 25.11.18, 5 dager

Den 25/11-18 la vi avgårde på den årlige juleturen til Kiel.Det var fint vær på overfarten,så julematen smakte! Etter frokost på Skaga,reiste vi videre.Etter en lite pause på htl. spaserte vi opp til boden til Henry for årets første gløgg.Ved mddagen om kvelden kom en av overraskelsene,hva med en tur til Lubeck i morgen? Det ble tur! der var det et Elerado for kake og marsipan elskere.Bl.a.hadde Nydegger filial der.Der var det mye annet å se på enn i Kiel.Været i kiel var som vanlig noe surt.Etter en ny handledag,pakket vi for hjemreise med julemiddag på Skaga med einingar. Supert!! Det var bra,for ved avgang var det møkkavær. Men vi fleste klarte Taxfrien! Så dette var som vanlig en vellykket tur med sjåfør og guide og alle de vanlige medreisende!
Takk for det gamle og God Jul ønskes fra Lilly og Arne-Kristian.

Askvoll/VærlandetBulandet 30.07.18, 3 dager

Tusen takk for en flott tur til Værlandet og Bulandet T&A Lyssand

Tusen takk for ein flott tur til Askvoll, Værlandet og Bulandet 30/7-1/8 2018. Dyktig sjåfør og guide, flinke lokalguider og god mat heile veien. Været vart bra, naturen var fantastisk og humøret var på topp hos alle.

Reidun Håpoldøy

Var med på tur til Askvoll, Værlandet og Bulandet. En stor hyllest til dere for en flott gjennomført tur. Kjell, hjelpsom, alltid med et glimt i øyet, en sikker og flott sjåfør og Hildur en flott og kunnskapsrik guide, med en en flott vits eller en fortelling. Alt dette skapte en hyggelig og tone for oss som var med. Dette var min første tur som bussturdeltaker, men det blir sikkert ikke min siste som deltaker når dere arrangerer turer! Tusen takk for en flott tur med mane fine opplevelser!

Hilsen Randi R. Kjelby

Lofoten 28.06.18, 8 dager

Vil takke for en kjempe fin tur . Kost oss masse.
Dyktig sjåfør og reiseleder . Vi har fått opplevd og sett mye . Ha en fortsatt fin sommer .

Hilsen Atle og Wenche Dalland

Hei Kjell og Hildur, tusen takk for en super tur, vi fikk se en masse som vi aldri ville ha sett om vi hadde kjørt sjøl, det ble mye kjøring, men dere er flinke til å legge inn pauser underveis, gleder meg til Blomsterturen.

Ole B. Olesen

Bergen - Trondheim 21.06.18, 5 dager

Vi takker for flott tur og fint opplegg, Takker også for bildene.

Beste hilsen fra Ruth og Nils

Militær Tattoo 21.04.18, 5 dager

Sjøl takk for en alle tiders tur Kjell, ser frem til neste tur. Også en stor takk til alle deltakerne på turen, det var veldig hyggelig å treffe dere.

Mvh. Ole B.

Rørosmartnan februar 2018, 5 dager

Turen var helt topp med bare hyggelig medpassasjerer. Sophie var det ingenting utsette på, men vi burde hatt en dag til på Røros.

Jostein

En flott tur på alle måter. Kun hyggelige folk som var med. Greie hotellopphold, mye god mat og lunchstoppene underveis bød på lokal mat som f.eks. I Alvdal: elgkarbonader. Røros hadde mye spennende å by på og en opplevelse for livet å være der. Sjåfør Sophie var en meget dyktig sjåfør som taklet snø og isete veier. Bingo på tilbaketuren.

Veldig fornøyd med turen i sin helhet. Takk for meg.

Bente

Vi har hatt en fantastisk tur, med en veldig bra erstatning bak rattet. Ingen søling i baksetet i den flotte nye bussen. Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning. Tusen takk for oss for denne gang. Mvh Jan og Åshild
 
Valdres 29. august 2017, 4 dager

Tusen takk for ein kjempekjekk tur. Her fekk me med både fjord og fjell i nydeligt ver. Takk også for fine bilder. Ingen problem når ein reiser med dyktig sjåfør og kunnskapsrik reiseleder Hildur.
Gler meg til neste tur.


Helsing Sigrun Hordvik

Enda en flott tur med Buss-reise. 4 dagers tur til Valdres. Fine utflukter. Båttur til Memurubu for en flott lunsj. Kaffistopp på Vasetstølen. Besøk på Noraker Gård Beitostølen og Valdresflya m.m. .Panoramaveien på hjemturen. En flott tur som anbefales.
En alltid blid og hjelpsom sjåfør Kjell og reiseleder HIldur. Tusen takk. Gleder meg til neste tur.
 
Aud Olsen

Røvær,Karmøy, Utsira, 14. aug. 2017

En tre dagers tur til Haugesund,røvær og Utsira er APSOLUTT å anbefale, fint ver var bestilt, bestillingen blev oppfylt, båtturen til Utsira var helt topp, rolig sjø, diverse gaider fortâlte lett forståelig.alle kommentarer som vi hørte var topp topp tur.

Gerd og Tolleiv

Molde 5 dager, 31. juli 2017

Tusen takk til Kjell og Hildur for en fantastisk tur til Molde, Atlanterhv,og videre. Det var en opplevelse med Hildur som reiseleder og Kjell som flink sjøfør som var der for oss.

Sigrunn og Asbjørn

Leikanger 4 dager, 22. mai 2017:

Tusen takk for en fin og innholdsrik tur. Koste meg ! !

Kirsten

Hallo og takk for sist!

Det var en kjempefin tur med mange nye opplevelser og natur,ikke minst! Da jeg til vanlig er negativ, vil jeg ikke ødelegge opplevelsene med fosser og breer. vi var heldige,den minste bekk var
Tilbakemeldinger påmeldingsturer:
Fornavn
Etternavn
Epost